Szerintetek is gáz ha egy lány csak szoknyába jár?
En is imadom a szoknyat, amikor tehetem azt veszek fol vagy ruhat, viszont ilyenkor nem merem bevallalni. Regebben mondtak paran, hogy szep a noies oltozkodes, de telen nem fazom. Akkor csak legyintettem, most felnottebb fejjel azt mondom, hogy hagyom melegebb idore, nincs szuksegem felfazasra meg sok plusz bajra. Ilyenkor mindenki azt nezi, hogy jo melegben legyen...
22L
érdekes, én tényleg sokkal kevésbé fázok, ha egy vastag harisnyát/leggingset veszek fel, és hozzá egy vastagabb anyagú, térdig érő szoknyát. ha nagyon hideg még derék és boka melegítőt is veszek, meg még egy réteg harisnyát, meg egy hosszúszárú csizmát, és persze a csizma alá sízoknit :DDD
a nadrággal az a baj h szétfagy benne a lábam, de nemtudok alá venni vastagabb harisnyát mert kényelmetlen, ráaádsul a legtöbb nadrág csizmával nem néz ki olyan jól.
Én is szinte csak szoknyában járok, sosem gondoltam, hogy ez gáz lenne..
Egyébként én is melegebben fel tudok öltözni szoknyához, mert inkább felveszek 3 harisnyát meg 2 zoknit, mint nadrág alá harisnyát..számomra rettentő idegesítő érzés, amikor ráfeszül a nadrág.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!