Szerintetek egy ilyen cipőt felvehetek 17 évesen iskolába?
Kaptam egy hasonló cipőt, és nagyon tetszik, de nem tudom, hogy belefér-e még a suliba... Járni tudok benne, azzal nincs gond, de nem vagyok benne biztos hogy felvehetem.
Előre is köszi.
Ilyen van nekem is es osztalytarsamnak is(persze hasonlo) es 15evesek vagyunk.:D
Sminkert,kivagott cuccokert,igenyteélenegert szolnak.Ezert nem fognak.
Egyik "legelitebb" iskola vagyis a varosba a 2. vagy a 3.:)
Ha ebben szeretnél járni simán felveheted.
Te kaptad, te döntésed hogy hordod-e.
Én akkor még fiúként (középsuliban) apszolut átnéztem azokon a lányokon akik magassarkúban jöttek.
Én nem vagyok az a típus akinek ez bejön.
Hát erre a kérdés az az kedves kérdező, hogy ezt miért szeretnéd hordani iskolába?
Hiába írják azt hogy "nőies és szexi" kb annyi férfinak mint amennyi férfinak nem az.
Velem is történt már ilyen hogy nagyon megkedveltem egy lányt, majd hirtelen stílust cserélt, megpróbált ilyesmi cuccokban "villogni" előttem és hát, akkor már mégsem volt annyira vonzó.
A kérdésedet nem itt kell megválaszolni hanem neked hogy mi a szándékod a cipővel? Stílust cserélni?
Ha azt akarsz akkor lehetséges jó döntés ezt felvenned, de adja magát a kérdés, hogy nem jók a körülmények a suliban, vagy pont másik "szegmenst" akarsz elérni a mostani helyett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!