Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, hölgyek, asszonyok!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hölgyek, asszonyok! Ment már valaki iskolába, munkahelyre melltartó vagy bugyi nélkül?

Figyelt kérdés
Észre vette valaki? Lett következménye? Milyen jó vagy rossz tapasztalataitok vannak?

#melltartó és bugyi nélkül
2015. jan. 9. 22:38
1 2
 1/14 Linó03 ***** válasza:
66%
Én nyár eleji osztálykiránduláson tavaly több napot is voltam melltartó nélkül, de inkább csak a kényelem miatt, nem volt feltűnő.
2015. jan. 9. 22:40
 2/14 anonim válasza:
83%
Én kiskoromban mindig melltartó nélkül mentem :)
2015. jan. 9. 22:41
 3/14 anonim ***** válasza:
79%
Hasonlo tapasztalat mint az elottem hozzaszolo :)
2015. jan. 9. 22:42
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Egesz nyaron kb 4-5 szor vettem fel cicifixet, es mindig ing volt rajtam aztan a gombok kozott neha-neha be lehetett kukkantani ;)

Bugyit azt mindig vettem fel higienia miatt, de azt se nagyon akartam a dog meleg miatt :/

5/14 anonim ***** válasza:
En is osztalykirandulason voltam inkabb melltarto nelkul..
 6/14 anonim ***** válasza:
79%

Jah persze, de akkor mindig legalább öten megdgtak, köztük idegenek is.

Mégis milyen következménye lenne, ha nem feltűnő? Amúgy melltartót valóban ritkán hordok, az utcára is simán kimegyek úgy, persze csak feszesebb pólóban, ami azért tart is valamit :). A bugyit viszont már csak higéniai okokból se hagynám otthon.

N 25+

2015. jan. 9. 22:43
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Eddig még csak olyan történt egyszer, hogy a legelső órám úszás volt. És már otthon felvettem a fürdőruhámat, és arra vettem fel a ruháimat. Aztán minden a szokásos módon történt, úsztam, és amikor mentem volna átöltözni, akkor vettem észre, hogy elfelejtettem bugyit rakni a táskámba. Jah, most jut eszembe, hogy ehhez hasonló, csak melltartóhiányos állapot is fordult már elő. :D

Szóval a lényeg az hogy bugyi illetve melltartó nélkül kellett egész nap lennem az iskolában. Eléggé kényelmetlenül éreztem magam. :D

18/L

2015. jan. 9. 22:46
 8/14 anonim ***** válasza:
Nem hordok bugyit.
2015. jan. 10. 00:12
 9/14 anonim ***** válasza:
Én sem
2015. jan. 10. 00:17
 10/14 anonim ***** válasza:
Mikor nyáron dolgoztam egyszer elfelejtettem venni bugyit (keveset aludtam,hajnalban keltem) a párom vette észre mikor hazajöttem és vetkőzni kezdtem, annyira fáradt voltam :D
2015. jan. 10. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!