Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hölgyek, asszonyok! Ment már valaki iskolába, munkahelyre melltartó vagy bugyi nélkül?
Egesz nyaron kb 4-5 szor vettem fel cicifixet, es mindig ing volt rajtam aztan a gombok kozott neha-neha be lehetett kukkantani ;)
Bugyit azt mindig vettem fel higienia miatt, de azt se nagyon akartam a dog meleg miatt :/
Jah persze, de akkor mindig legalább öten megdgtak, köztük idegenek is.
Mégis milyen következménye lenne, ha nem feltűnő? Amúgy melltartót valóban ritkán hordok, az utcára is simán kimegyek úgy, persze csak feszesebb pólóban, ami azért tart is valamit :). A bugyit viszont már csak higéniai okokból se hagynám otthon.
N 25+
Eddig még csak olyan történt egyszer, hogy a legelső órám úszás volt. És már otthon felvettem a fürdőruhámat, és arra vettem fel a ruháimat. Aztán minden a szokásos módon történt, úsztam, és amikor mentem volna átöltözni, akkor vettem észre, hogy elfelejtettem bugyit rakni a táskámba. Jah, most jut eszembe, hogy ehhez hasonló, csak melltartóhiányos állapot is fordult már elő. :D
Szóval a lényeg az hogy bugyi illetve melltartó nélkül kellett egész nap lennem az iskolában. Eléggé kényelmetlenül éreztem magam. :D
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!