Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mindig összeillő fehérneműt vesztek fel, ha találkoztok a pasitokkal?
Őszintén szólva sose nézem,hogy mennyire passzol a melltartóm a bugyimhoz. Én nagyon szeretem a szép szexis fehérneműket, de szerintem minket nőket jobban érdekel ez, mint a férfiakat, hogy mi van rajtunk.:D Még, ha fehérnemű is... Az én barátomat egyáltalán nem zavarja és van, hogy észre sem veszi, ha szettet veszek fel és esetleg új...
Ezen nem sértődök meg, egyszerűen tudom, hogy nem a ruha, hanem az alatta lévő dologra kíváncsi.:D De biztos vannak olyan férfiak is, akik megfigyelik.:)
hát ööö
van szettem
de alapesetben nem érdekel mi van rajtam :-)
más kérdés ha tudom h szex lesz ... akkor erre odafigyelek
már csak magam miatt is mert én szexisebnek érzem magam benne :-)
jaa úgy értettem, hogy ha tudjátok, hogy lesz szex is! onnan jutott eszembe, hogy egyik barátnőmnek ez a mániája és ő mindig csak szettben vesz fehérneműt és aztán elgondolkoztam, hogy lehet minden lány így csinálja, csak én nem?:D
amúgy az én pasim (sajnos?) figyel erre is, nyilván nem túl fontos neki, hogy mi van rajtam, (ő is mondta már, hogy nem a ruha számít, hanem ami alatta van haha), de észreveszi pl ha valami új vagy ha nem úgy készültem, hogy lesz szex és nem annyira csini.
Hát való igaz, hogy a férfiak leginkább azt akarják, hogy minél előbb lekerüljön az a fehérnemű, de azt kell mondjam, nagyon is izgató a fehérneműs test, hiszen egyfajta csábító ígéret, már csak a lényeget takarja rafináltan. Szóval azért a fehérnemű is vastagon része, kelléke az előjátéknak. De azt egyáltalán nem figyeljük, hogy szett-e vagy se. A lényeg, h a bugyi és a meltartó is jól álljon a lánynak, izgató legyen, és most az mindegy, milyen anyag v fazon, bármi lehet szexi bárkin. Egy tornacipős, trikós, farmeres lányon egy nem csipkeköltemény is lehet izgató.
40F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!