Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hölgyek, asszonyok! Ment már valaki iskolába, munkahelyre melltartó vagy bugyi nélkül?
Figyelt kérdés
Észre vette valaki? Lett következménye? Milyen jó vagy rossz tapasztalataitok vannak?#melltartó és bugyi nélkül
2015. jan. 9. 22:38
11/14 anonim válasza:
mindig melltartó és bugyi nélküll vagyok.
31/F
12/14 anonim válasza:
hú, én egyszer bugyi nélkül, pizsamába (gatya alatt, másodikban) iszon yat ciki volt,amikor kiderült öltözénsnél...XD
13/14 anonim válasza:
persze suliba nem 1x voltam már melltartó nélkül.Észre vették rákérdztek megmontam és ennyi.
14/14 anonim válasza:
Én nen vagyok egy nagy melltartó párti, volt hogy mentem be nyáron aa nagy nekegbe, hogy nem volt rajtam más csak agy pántos ruha, meg egy szandi. Pont vendégek jöttek a céghez, egész végig arra koncentrálta nehogy észrevegyék. Másnap a főnököm közölte, hogy legközelebb is így menjek tárgyalásra mert nagyon lekötöttem a partnerek figyelmét. Azt nem tudom, hogy észre vette vették e csekély ruhát rajtam vagy csak csinosnak találtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!