Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek egy ilyen cipőt...

Szerintetek egy ilyen cipőt felvehetek 17 évesen iskolába?

Figyelt kérdés

[link]

Kaptam egy hasonló cipőt, és nagyon tetszik, de nem tudom, hogy belefér-e még a suliba... Járni tudok benne, azzal nincs gond, de nem vagyok benne biztos hogy felvehetem.

Előre is köszi.

2015. febr. 8. 12:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
15%

Igazuk van azoknak akik lepontoztak!

Miért vehetnéd fel? Csupán azért mert a te tulajdonod? Hogy is képzeltem...

Elő van írva hogy egy 17 éves lány mit vehet fel és mit nem. Gyik pontozók ritka hülyék vagytok...

2015. febr. 8. 12:21
 12/16 anonim ***** válasza:
35%
Nem tiltja törvény, viszont láthatod hogy a vélemények vegyesek. Ha a magad kedvéért viseled akkor mehet, ha tetszeni akarsz valakinek akkor előtte derítsd ki hogy jó ötlet-e?
2015. febr. 8. 12:23
 13/16 anonim ***** válasza:
52%
Olvasom a hozzászólásokat és hát egyesek..jaj...Ha valaki az öltözködésével kilóg a sorból már egyből r**nc ha meg nem akkor meg tucat..vicc.. Szerintem nyugodtan hordhatod ha tetszik. Én eltudnám képzelni pl egy fekete vagy valami sötétebb árnyalatú csőnadrággal és mondjuk valamilyen hosszított pólóval ami nincs annyira kivágva. Szerintem csini lenne de a te döntésed.:)
2015. febr. 8. 13:11
 14/16 anonim ***** válasza:
a legtöbb suli több szintes ,lift nélkül nálunk is többen hordanak ilyet ,de nap végére csak panaszkodnak ,hogy ilyenben kellett lépcsőzniük vagy eddig is hordtál ilyesmit ?
2015. febr. 8. 15:31
 15/16 anonim ***** válasza:

Ha nem szólnak be érte komolyabban és nem egyházi suli, ne érdekeljen mások véleménye. Nekem tetszik, ha nem csetlesz-botlasz benne.

F18

2015. febr. 8. 15:51
 16/16 A kérdező kommentje:
Csak ha valami esemény volt, akkor viseltem magassarkút suliba, de nem volt gondom se a járással, se a lépcsőzéssel.
2015. febr. 8. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!