Hogyan legyen saját stílusom?
Figyelt kérdés
Egyre inkább azt veszem észre, hogy másokhoz hasonlítom magam, mintha nem lenne személyiségem. Például van egy barátnőm, aki nagyon lazán öltözködik, és egyik nap én is úgy akarok kinézni, olyan ruhákat akarok hordani, mint ő. Aztán máskor meg az elegánsan öltözködő osztálytársamra akarok hasonlítani. Mindenkinek van egy jellegzetes stílusa, amilyen fajta ruhákat hord, nekem meg a szekrényemben a legkülönbözőbb ruhák vannak, amik nem is illenek össze, mert folyamatosan keresem a hozzám illő stílust és mindig más stílusú ruhákat veszek. Mit tehetnék ez ellen? Nem akarok másokat másolni.2015. jan. 18. 20:19
1/4 anonim válasza:
Először gondold át miben érzed a legjobban magad!!! Én például a laza és kicsit rockos stílust szeretem!! Bőrdzseki,bőr cuccok,szakadt farmer ilyesmik!!
2/4 anonim válasza:
hány éves vagy? fiatalként normális, ha az ember még keresi a stílusát.
3/4 anonim válasza:
Szerintem nagyon sokan vannak így. Nekem is többféle stílusú ruhám van, jól tudom velük a stílusokat egymásba ötvözni, persze a határok feszegetése nélkül. :D Gyakorlatilag meg mindenki másolja egymást, csak mindig mással kombinálnak ...
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, egyébként 16 vagyok. :)
2015. jan. 19. 16:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!