Hogyan találjam meg a saját stílusom?
Keress rá a googlen.
Semmi konkrétat nem írtál, így nehéz tanácsot adni :)
Szerintem még elég fiatal lehetsz, ha ilyesmit kérdezel. :)
Én 22 éves vagyok, de még most sem igazán tudom, hogy pontosan milyen is az én stílusom. szerintem ezt egy életen keresztül lehet próbálgatni, hogy mi áll jól neked, és miben érzed magad jól. Fiatal koromban én is felvettem mindent és mindenféle sminket kipróbáltam. a hibákból csak tanulsz. Majd kialakul, fel a fejjel!
Vedd fel azt, ami jól áll az alakodra, amiben jól érzed magad. Nem mindig a legdrágább a legjobb, és ne feltétlenül a divatot majmold!
Ha találsz 1-2 ruhadarabot, amire azt mondod, "igen, ez az én stílusom", akkor utána már könnyebb lesz hasonlókat válogatni hozzájuk.
Regisztrálj ezen az oldalon: www.divat.hu
Most megy egy olyan cikksorozat amiknek pont az a címe, hogy: Legyen saját stílusod 1.2.3.4.5...! Itt találsz leírást is az adott stílusokról, képeket is ruhaösszeállításokról. És így talán rájöhetsz melyikben is tudnád elképzelni magad! Remélem segítettem!:) Linda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!