Hogyan találjam meg a stílusom?
Úgy, hogy többféle stílust, ruhadarabot kipróbálsz aztán leragadsz valahol. Amúgy már leírtad milyen stílusú ruhákat szeretsz, szóval nem igazán értem a kérdést.
L/19
Szerintem ez egy tök jó, egyéni stílus, hogy kevered a különböző "népstílusokat". XDDD
Ha "jól hordod" a ruháidat, szerintem mindegy, mit veszel fel...
figyelj, miért kéne változnod?
én 1ik nap elmegyek tornacipőbe, laza gatyába, egy sima egyszínű felsőbe összefogott hajjal. másnap meg miniszoknya, magassarkú szandál, pánt nélküli rózsaszín felső, betupírozott haj. aztán van, amikor felveszek valami elegánsabb darabot, pl. magasderekú szoknya, abba ing húzva, körömcipő. de voltam már bő rövidnadrágban és barcelonás bő pólóban ^^
szóval mindig attól függ, hogy milyen kedvem van, milyen az idő, hova megyek, de sosem éreztem gáznak, hogy nem csak egyféleképp öltözöm, így legalább változatos, és a barátomnak is mindig meglepetés ;)
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!