Hogy találjam meg a stílusom?
2 olyan stílus van amii tetszik. de az a gond hogy a kettö pont az ellentéte.:O ugyhogy nemtudom meik illik hozzám.:( egyébként 14 vok.
az eggyik az inkább az ilyen punkosabb, feketés ruházat
a másik inkább a nöies, elegáns, nagyon színes,
de valahogy nemtudom eldönteni :(
meg van olyan amikor úgy érzem hogy kell a cigi stb.. S:
de máskor meg arra gondolok hogy nemakarok cigizni mert az nem nőies és inkább megakarok változni hogy sokkal komolyabb és éretebb legyek. ugyhogy eléggé para.:S írjatok tanáácsokat plss.
Cigi 14 évesen hatalmas butaság...:) Szerintem ettől nem leszel se több, se kevesebb, max büdös lesz a szád, a bőröd meg csúnya!:) Egész egyszerűen egy 14éves (meg ink senki) NE cigizzen!!!!!!:)
Szerintem ink hordj színes ruhákat, amit a te korodba nem mondanák nőiesnek, ink csajosnak!:)
köszönöm az eddigi váálaszokat.:D
írhattok bátran, kiváncsi vagyok a válaszokra (:
mintha csak én irtam volna :D:D de tényleg(mondjuk én a rock és a nőies stilus közt vacilálok)
egyenlőre én a rockost választom,aztán majd kiderül ;)
14/L
Ez szerintem nem úgy megy hogy "hűha,tetszik nekem ez a punk,amit a viva tv-n láttam-az a divatmajom is az aki magát punknak csúfolja"
Tudod mi egyáltalán a punk?Hogy néz ki?
Mire gondolsz?Mutass egy képet!
ha érdekel nekem a nőiesen öltözködő lányok jönnek be bár a póló-farmer is tetszik. de jó láttni egy lányon magassarkút és szoknyát
14F
ja és szerintem taszító ha egy lány cigizik. de ízlés kérdése
(előző)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!