Hogyan tudnám kialakítani a saját stílusom?
Figyelt kérdés
Sokáig nem érdekelt,milyen ruhákba járok.Hordtam azt ami éppen kényelmes volt,de semmi stílusom nem volt.Inkább a laza,vagányabb ruhákat szeretem,de azok közt nem igazán találni olyat,ami nőies is.2014. jan. 31. 08:03
1/3 anonim válasza:
Menj el a boltba és próbálj fel olyat ami tetszik, de eddig nem hordtad volna.
Most ha azt mondják hordj pink kalapot akkor fogsz??
2/3 A kérdező kommentje:
Fúj!Nem utálom a pinket,meg a rózsaszín!:)
2014. jan. 31. 11:27
3/3 Fallas válasza:
angol: pink
magyar:rószaszín ugyan azt jelenti csak más néven :)
Egyébként ha tényleg a SAJÁT stílusod akarod menj el ilyen ruhás boltokba és válassz kedvedre
Vagy ha nagyon szeretsz valamit (zene,sport) Akkor öltözz úgy. Én most nyáron majd nagyot újítok hisz megveszem első gördeszkám és mellé a deszkás ruhákat :) lehet egy picit tucat de nekem tetszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!