Miért mondják azt, hog utánzom őket? Hogyan tudnék saját stílust kialakítani?
Nekem is van hasonló esetem, csak nem ruha kategóriában. Az osztályból 5-6 gyerek tud gitározni. Én mivel szeretem a zenét, gondoltam, hobbi szinten megtanulok gitározni, mert a hegedűt nem szeretem, más hangszereket pedig nehéznek találok. A gitárt úgy éreztem, hogy pont hozzám való. Megvettem, és amikor jöttek hozzám az osztálytársak nagyot néztek rám a gitár láttán, másnap pedig a barátnőm közölte velem, hogy a hátam mögött főtémaként voltam kibeszélve. Ugyanúgy mint te meggyűlöltem suliba járni, de sokat javasolták, hogy ne figyeljek rájuk és majd megunják. Így is volt. Mikor bántottak (enegmet is a plázacicák bántottak) nem figyeltem rájuk és amikor mellémkerültek otthagytam őket. 2-3 hónap múlva valóban megunták, és félbehagyták. Nem tudom, hogy ez a te esetedben jó lehet, de számomra ez hozta meg a megoldást. Remélem segíthettem!
U.I. : Ne szomorkodj!!! Fel a fővel!! Légy büszke magadra!
ugyanazt tudom mondani mint a többiek: sz@rd le őket, nem érdemelnek annyit, hogy velük foglalkozz. ez a legnagyobb gondjuk? nevetséges, nem de?
légy büszke és magabiztos, bármi is történjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!