Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Bocs tudatlanságomért de ugy...

Bocs tudatlanságomért de ugy érzem hogy eljött az idő hogy saját stilusom legye. A Kedvenc zenekarom a Green Day. Az ő stilusukat szeretném követni?

Figyelt kérdés
Ha valaki megtudná mmondani hogy milyen stilusu zenekar és hogy milyen ruhadarabokat vehetnék fel (öv, nadrág, cipő, felső ezt igy) akkor nagyon hálás lennék!?Kérlek vegyétek figyelembe a most május 15-én megjelent albumot is. Fiu vagyok!?
2009. okt. 8. 22:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
57%
a mondandód egy nagy paradox :D hogy lehetne saját stilusod ha egyszer a grin déj stilusát akarod kopírozni ? csak egy jó tanács, ha valakit kopírozol sose lehetsz nála nagyobb sem hozzá hasonló csak egy megmosolyogtató sz@rdarab maradsz. nézd meg a nó tekszet azok is majdmolják a külföldi zenekarokat és nézd meg mire vitték egykét butuska tizen évest megdugtak és föloszlottak . (amugy bocs a durva szóhasználatért)
2009. okt. 8. 22:06
 2/14 anonim ***** válasza:
19%
Iszonyatos,hogy nem tudsz helyesen beszélni magyarul.
2009. okt. 8. 23:30
 3/14 anonim ***** válasza:
39%
így nemlesz saját stílusod, ha egy másik stílust akarsz leutánozni.
2009. okt. 9. 00:27
 4/14 anonim ***** válasza:
7%
Fiu vagy? Ezt tőlünk kérdezed?
2009. okt. 9. 08:38
 5/14 anonim ***** válasza:
7%
első vagyok, háháhá először észre se vettem az utsó sort :D "fiú vagyok?!" :D :D hát ezt te tudod :D :D
2009. okt. 9. 12:24
 6/14 anonim ***** válasza:
83%

Előttem válaszolók: komolyan attól érzitek magatokat FASZÁNAK, hogy egy fiúnak beszóltok? Mekkora szégyen!!! :DD

Kérdező: Nyugodtan öltözhetsz hasonlóan mint a Green Day tagjai, attól nem leszel "szardarab", annyi kell, hogy csempéssz bele valamit ami Rád jellemző (szín, forma, valami egyéb ruhadarab). Ha szereted az együttest, akkor látod, ők mit hordanak, ahhoz hasonló cuccot (nem pont olyat) pl. a New Yorker-ből is be tudsz szerezni (szegecses öv, fekete csőnaci mindenképp) vehetsz egy tornacipőt (nem kell pont gagyi Converse, mindenkin az van amúgy is... persze az már biztos egyéniség az előttem szólók szerint :DD). Az nem fontos, hogy mindig feketét hordj, szerintem a Te korodban ez elég nyomasztó. Fekete helyett hordhatsz színes felsőt, inget (hosszú ujjú pulcsi fölé rövid ujjú inget stb...). Vannak olyan boltok is (főként nagyobb városokban), ahol "rocker" cuccokat lehet kapni, ott is körülnézhetsz: övek, kiegészítők, táskák, cipők, ruhadarabok.

2009. okt. 9. 13:10
 7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a "jó tanácsokat" én legalább beismerem hogy néhányotoknak igaza van,de azér hogy nem tudokhelyesen magyarul beszélni az azér volt k....ra sitetem.Bocs a hülyeségekért és nagyon-nagyon köszönöm a jó tanácsokat a 6-dik válasz adotól.Nagyon jól eset és követem a jótanácsaidat.Köszönöm és ha még valakinek lenne néhány jó tanácsa vagy JÓ INDULATU kritikája azokat is nagyon szivesen várom!
2009. okt. 9. 14:59
 8/14 anonim ***** válasza:
0%

A túlzásba vitt mondatvégi jelek nem sietségre hanem rossz stílusra vallanak.

Javaslom ezt megtekintésre, és mindjárt világossá válik, miért is zavaró ez és miért nem kéne. Ha mégsem akkor menthetetlen.

[link]

2009. okt. 9. 15:04
 9/14 A kérdező kommentje:
Jogos nem akartam bővebben kifejteni de akkor most megteszem:Tegnap este késő volt és ma nehéz nap állt várt rám mivel még iskolába járok és ma csak 4 dolgozatot irtam.Csak késön kerültem a géphez és nem akarta elfogadni a kérdésem mert még félórája nem regisztráltam.Mire a félóra letelt holt fáradtan beestem a kérsés elé.Akkor meg nem akarta elfogadn mert a kérdőjelek stb.Már nem volt idöm ujra megirni és holnapra sem akartam halasztani mert nekem fontos.Igy történt ez.De igérem most fordult elő előszőr és utoljára! :)
2009. okt. 9. 15:16
 10/14 A kérdező kommentje:
Mi ellött még valaki belekötne az állt a második sor elején nem kéne ott legyen!Boccs! :P :-)
2009. okt. 9. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!