Bocs tudatlanságomért de ugy érzem hogy eljött az idő hogy saját stilusom legye. A Kedvenc zenekarom a Green Day. Az ő stilusukat szeretném követni?
Előttem válaszolók: komolyan attól érzitek magatokat FASZÁNAK, hogy egy fiúnak beszóltok? Mekkora szégyen!!! :DD
Kérdező: Nyugodtan öltözhetsz hasonlóan mint a Green Day tagjai, attól nem leszel "szardarab", annyi kell, hogy csempéssz bele valamit ami Rád jellemző (szín, forma, valami egyéb ruhadarab). Ha szereted az együttest, akkor látod, ők mit hordanak, ahhoz hasonló cuccot (nem pont olyat) pl. a New Yorker-ből is be tudsz szerezni (szegecses öv, fekete csőnaci mindenképp) vehetsz egy tornacipőt (nem kell pont gagyi Converse, mindenkin az van amúgy is... persze az már biztos egyéniség az előttem szólók szerint :DD). Az nem fontos, hogy mindig feketét hordj, szerintem a Te korodban ez elég nyomasztó. Fekete helyett hordhatsz színes felsőt, inget (hosszú ujjú pulcsi fölé rövid ujjú inget stb...). Vannak olyan boltok is (főként nagyobb városokban), ahol "rocker" cuccokat lehet kapni, ott is körülnézhetsz: övek, kiegészítők, táskák, cipők, ruhadarabok.
A túlzásba vitt mondatvégi jelek nem sietségre hanem rossz stílusra vallanak.
Javaslom ezt megtekintésre, és mindjárt világossá válik, miért is zavaró ez és miért nem kéne. Ha mégsem akkor menthetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!