Bocs tudatlanságomért de ugy érzem hogy eljött az idő hogy saját stilusom legye. A Kedvenc zenekarom a Green Day. Az ő stilusukat szeretném követni?
Figyelt kérdés
Ha valaki megtudná mmondani hogy milyen stilusu zenekar és hogy milyen ruhadarabokat vehetnék fel (öv, nadrág, cipő, felső ezt igy) akkor nagyon hálás lennék!?Kérlek vegyétek figyelembe a most május 15-én megjelent albumot is. Fiu vagyok!?2009. okt. 8. 22:02
11/14 A kérdező kommentje:
2 dolgon javitanén az első kommentemben:1.:tele van helyesirási hibával,2.:A negyedik válaszadonak köszönöm nem a hatodik válaszadonak nagyon nyagyon köszönöm elirtam mert hatot gépeltem!Köszönöm mégegyszer!:)
2009. okt. 9. 18:34
12/14 anonim válasza:
én nem is vettem észre a helytelen írást :D
GD 4ever
13/14 A kérdező kommentje:
Kössz :P
2009. okt. 9. 19:52
14/14 anonim válasza:
énsem vettem észre, és mekkora barmok már ezek, h azon borulnak ki, mer vki nem ír hejesen??? könyörgök, ki ír ma már hejesen a gépen? tiszta ovi.
Am meg sztem is GD ever!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!