A lányok, nők direkt öltözködnek néha úgy, hogy a combjuk, lábszáruk látsszon, mert gondolják, többen megnézik?
Lehet, hogy velem van a gond, de mondjuk nyáron nem feltétlenül akarok hosszú farmerban rohangálni.
Azért veszünk fel ilyen ruhákat, mert ezekben érezzük jól magunkat, bármilyen fura amikor magunkra kapunk egy ruhát nem feltétlenül arra gondolunk, hogy mennyien néznek meg benne.
Egy agyon sminkelt mini ruhás csaj a bámulás miatt veszi fel a rövid ruhákat, de a többség nem.
21:07
A nagyképű meg én vagyok...
Nyilván nem a kánikulára gondoltam, hanem olyan időre, amikor fel lehetne venni hosszút és rövidet is, ilyenkor ez szempont-e valakinél.
Az eddigi válaszokat köszönöm!
Rendkívül időszerű a kérdés...
Olyan ruhát veszünk fel amiben jól érezzük magunkat. Nem hiszem, hogy túl kell bonyolítani a dolgot, mindenki más ruhában szeret lenni és a stílusához(már ha van neki)illően öltözködik.
Ezt nem lehet így általánosan kijelenteni. Nyilván vannak, akik direkt ezért öltözködnek így, de millió más oka is lehet. Kiemelném, hogy manapság kb minden ruha kiemeli valamilyen szinten a lábakat, max a földig érő nagyon laza maxiszoknyák nem, de ez esőben pl nem praktikus, és nem is lehet mindenhol kapni. Nézz körül egy átlag plázában, vagy akár turiban, kisebb boltban, az alsók nagy része csőnadrág vagy szoknya (általában ez is térdig ér, vagy rövidebb).
Emellett nyilván sokféle embert megnéznek az utcán, érdekeset, furcsát, szépet, kihívót, vagy kifejezetten ízléstelent is, szóval ez nem jelent semmit. De tegyük fel, hogy most konkrétan vonzónak találják a lányt, amit egy szép láb magában soha nem fog elérni, ha a lánynak rossz a kisugárzása, hangulata, nem jó az összkép (és ezt bármi elronthatja) akkor teljesen mindegy, hogy épp milyen ruhát visel az illető.
Szerintem a nagy többség azt hordja, ami neki tetszik, és számára elérhető, illetve passzol az évszakhoz és eseményhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!