Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen stílusban öltözködnek...

Milyen stílusban öltözködnek a 160 cm 60-65 kg közötti nem izmos nők?

Figyelt kérdés

Akikről el sem hinnéd hogy csak 60 kilós mert nagyobb a testzsír aránya és sokkal többnek látszanak.

Linkelnétek nekem bármilyen fotót hogy ilyen súlyú nők milyen ruhákat viselnek ?

2014. dec. 18. 12:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem mindegy milyen alkatú.
2014. dec. 18. 13:03
 2/11 A kérdező kommentje:
Hát nem egészen, mert arra lettem volna kíváncsi hogy a hasonló súlyú nők, mint én, hogyan öltözködnek.
2014. dec. 18. 13:08
 3/11 A kérdező kommentje:
Ezzel most senkit nem piszkálni akarok súlya vagy kinézete alapján csupán érdekelne hogy hasonló súlyú nők milyen ruhákat vesznek fel.
2014. dec. 18. 13:09
 4/11 anonim ***** válasza:
Ugyanolyanokat,mint a vékonyak.Más kérdés,hogy kinek mennyi az önkritikája.Meg a stílusod határozza meg.Szerintem légy elegáns,ápolt...a többi nem számít,ha jó az összhatás.
2014. dec. 18. 13:22
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán értem a kérdést..mindenki máshogy öltözik, nem egy stílus jellemzi az összes 160 cm-s, 65 kilós nőt.
2014. dec. 18. 13:34
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem elég butaságot kérdeztél. Ez olyan mint pl milyen stílusban öltözködnek a szőke, hosszú hajú nők?

What? Ez nem is függ össze...

2014. dec. 18. 13:57
 7/11 anonim válasza:
Én is ilyesmi vagyok. :D Feszülős cuccokat nem hordok, mert azokban úgy érezném magam, mint egy kötözött sonka... xD Esetleg farmert, az erős anyag, "összetart". :D 16/L
2014. dec. 18. 14:14
 8/11 A kérdező kommentje:

Az 5-di válaszoló adott nekem kielégítő választ.

Ilyesmire gondoltam én is.

Azért is tettem fel a kérdést mert egyszerűen nem tudom hogy kéne öltözködnöm.

Amiben jól érzem magam az nem áll jól, amiben jól nézek ki az kényelmetlen, szóval nem nagyon tudok összhangot keríteni a ruháim között.

Pár jó példa jó lett volna.

2014. dec. 18. 15:05
 9/11 anonim ***** válasza:

Ezért próbáltam kérdezni hogy milyen az alkatod. Nem mindegy hogy a plusz kilók arányosan oszlanak el, vagy inkább deréktájt, csípőtájt, stb.

[link]

Alacsony csajok közt és főleg körtét szoktam látni, de ez nem jelenti azt hogy más nem létezik.

2014. dec. 18. 17:44
 10/11 anonim ***** válasza:
2014. dec. 18. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!