Hogy öltözködnek a rockerek és punkok? Lányok?
Ruhák terén
15/L
Van akin nem igazán látszik, hogy miket hord, viszont szerintem az a legegyszerűbb ha megnézed az ilyen boltok kínálatát.
Én rocker vagyok, de ettől függetlenül hordok inkább sötét ruhákat, talán csak a kiegészítőim árulkodnak arról, hogy mit szeretek.
Én rocker vagyok :) csak feketében járok, általában bakancsban, zenekaros poló, szegecses nyakpánt, csuklópánt, oldallánc...
de vannak olyan ismerőseim akik szintén rockerek de ők 'átlagosan' öltözködnek és senki nem mondaná meg róluk h mit hallgatnak:)
Igazuk van. Van olyan aki nem öltözik *provokatívan*. De én fekete bőrdzseki, fekete acélbetétes bakancs kék fűzővel(rendőrellenes) és zöld fűzővel(drogos.. najó viccelte, környezetvédő :D, fekete gatya, oldallánc(ha odajutok hogy megvegyem), szegecses nyakörv, zenekaros(hol karcsúsított hol nem) pólók, zombis pólók, stb :D
15/L Rocker
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!