Szerinted gáz ha egyik nap elég elegánsan megyek be suliba de másnap nagyon sportosan?
Figyelt kérdés
2010. febr. 2. 21:54
11/11 anonim válasza:
Mért volna gáz.Ha igényes, és nem kevert stílusú,hanem egyik nap csak elegáns,másik nap csak sportos az úgy oké. Én is ezt szeretem,de azért én úgy vagyok vele,hogy saxoo cuccokat főleg csak egyetemre,meg vizsgaidőszakban hordok,amugy civilben mindig spotos cuccok. Így jobban összeegyeztethető az életstílusommal. A ruha az életstílus jelképe is. De nekem például az nem tetszik,ha valaki egyik nap rappernek öltözik,másik nap rokker, harmad nap meg miszter öltöny. Ebből már azt szűröm le,hogy nincs egy kialakult egyénisége, nincs egy fő,fontosabb irányvonala,hanem olyan egyéniség nélküli teszetosza. Attól viszont hogy van egy fő egyénisége,még lélekben szimpatizálhat más stílusokkal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!