Szerinted gáz ha egyik nap elég elegánsan megyek be suliba de másnap nagyon sportosan?
Figyelt kérdés
2010. febr. 2. 21:54
1/11 anonim válasza:
Szerintem nem, én is így szoktam. Így változatosabb:)
2/11 anonim válasza:
sztem meg gáz. pont ez tükrözi azt h nincsen stílusod. ésez azért eléggé kiábrándító, h nincsen saját stílusod.
3/11 A kérdező kommentje:
Értem. De ha összevissza mindenféle cuccom van?:S:( Akkor mit csináljak? Nincs stílusom azaz van egy megszokott, csak én adidas sport boltból ugyanúgy vásárolok mint bershkából. Kettő tényleg nem illik össze de tetszik. :(
2010. febr. 2. 22:10
4/11 anonim válasza:
Szerintem sem gáz. Nekem is változatos az öltözködésem. Attól még, hogy szeretek nőiesebben és sportosabban is öltözködni, még lesz stílusom.
5/11 anonim válasza:
amúgy de összeillik.
2. vagyok.
énis a sportosabb cuccokat keverem a kicsit nőiesebbekkel, de nem úgy h egyiknap így másiknap meg úgy.
hanem pl én csak edzőcipőt hordok, de abbólis inkább a csajosabbakat. feszülős csípőnacit, és kicsit lezserebb felsőket, nem olyan pi_csás mindent kivillantósakat, de nemis egyszerű sima pólókat.
lehet ezt keverni úgy h meglegyen az összhang.
6/11 anonim válasza:
énis így öltözködöm. barátom nagy hiphop arc.és gyakran nyavalygok neki hogy nincs stílusom milíen gáz.minidg csak annyit mond rá hogy 2 éned van,és ettől vagy zsír stílusarc =)
16/L
7/11 anonim válasza:
Szerintem meg felejtsük el ezt a "van stílusom" dolgot. Olyan, mintha edzésterved lenne, amit követni kell. Szerintem egyáltalán nem gáz, legalább mindenki megtalálja benned, ami neki tetszik (mert a külső igenis sokat számít) :)
8/11 anonim válasza:
Szerintem nem gáz. Felnőtt vagyok, sose követtem a divatot. A mai napig a két végletben öltözködöm, szabadidőmben a sí és túra ruhákat hordom, munkába kiskosztümöt, mert ezt követelik meg. De időnként munkán kívül is rám tör, hogy nő vagyok és ilyenkor egy kutyasétáltatáshoz is képesebb vagyok csinosabban menni (itt nem azt kell érteni, hogy magassarkúban tipegek az erdőben)
9/11 anonim válasza:
Én is ugyan ilyen vagyok! Sőt így a legjobb, mert változatos! Egyik nap magssarkú nőies, aztán sportos, majd rocker! Ne ezen igazodjon ki aki tud! De ez a legjobb, mert nem unalmas és megmutatod, hogy te másmilyen is tudsz lenni, nem csak egy szürke kisegér! Sok mindntől függ az öltözködés! Pl. milyen kedved van, milyen helyre mensz, vagy éppen mi kényelmes ahhoz amit éppen csinálsz! Én is szoktam keverni a stílusokat, van, hogy ki is röhögnek miatta! Csak egy példa, miniszoknya + edzőcípő! Ne foglalkozz mássál, és igenis annak van igazán stílusa aki változatos! EEEEEEEnnyiiii!! Veled vagyok! :D
10/11 anonim válasza:
Szerintem úgy az igazi, ha valaki képes alkalomhoz illő öltözéket összeválogatni, neki tetsző stílusú ruhákból. Én például a nőies/csajos vonalat képviselem. Egy osztálykirándulásra a hegyekbe magas, de telitalpú szandál, rövidnadrág. Ha meg hidegebb van, sportcipő, de csakis cicanadrággal. =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!