Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Elegánsan, lapos sarkúban?

Elegánsan, lapos sarkúban?

Figyelt kérdés

27 éves lány vagyok, a barátom meghívott egy családi összejövetelre, ahol elegánsabban kellene megjelenni. A gondom, hogy eddig sosem volt alacsony barátom, ezért ha ki akartam öltözni, alap volt, h magassarkú cipő vagy csizma vagy akármi, hozzá szoknya és valami felső. De ez a barátom olyan magas mint én, vagy egy picit alacsonyabb is nálam, most nemt tudom mit vegyek fel, hogy' nézzek ki... Segítene valaki? Képnek is örülnék, vagy valami oldalnak, ahol kaphatok tippeket.

A hétköznapi öltözködési stílusom inkább sportos, egyszerű, nem vagyok olyan "nőcis". De ha ki kell öltözni hajlandó vagyok nőcis cuccot is venni :-)

Előre is köszi a segítséget!

2011. márc. 24. 16:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Balerinacipőt ajánlok. :)

Abból is sokféle van, a nőcis kategóriába tartozik szerintem a csipkés.

Néhány fajta: [link]

2011. márc. 24. 16:49
 2/7 anonim ***** válasza:

Mehetsz lapos cipőben is, csak akkor ne vegyél fel szoknyát, hanem nadrágot.

Szoknya csak magassarkúvel szép.

2011. márc. 24. 16:49
 3/7 nebula ***** válasza:
100%
valami ilyesmi? [link] ezt nem bonyolitottam tul de azzal diszited amivel jolesik
2011. márc. 24. 16:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Nebula kitalálta a gondolataimat. o.o
2011. márc. 24. 17:13
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget! Én is úgy gondoltam, h szoknya csak magassarkúval szép, de most barátkozom a lapos cipő+ szoknya gondolattal... :)
2011. márc. 25. 08:41
 6/7 anonim ***** válasza:
nyugodtan barátkozz a gondolattal. :D én 175 centi vagyok, és nem halok meg magassarkú nélkül. :)) é a balerina cipő is nagyon nőies. :D
2011. márc. 29. 07:55
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :-)

Én is 175 vagyok, úgyhogy ideje lesz tényleg barátkoznom a gondolattal :-))

2011. márc. 29. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!