Mi a fenéért nem szeretik egyes emberek ha egy lány csupa feketében van?
Figyelt kérdés
mármint mi az értelme annak ha nem a saját stílusodban öltözöl fel. nekem az nagyon unszimpatikus ha vlaki beleszól hogy hordjak szineket mert most úgy őszintén minek? félre ne értsetek nincs bajom azzal aki szereti a szines cuccokat csak nem értem hogy miért kell mindenkire rá eröltetni. mi a véleményetek?2014. nov. 17. 21:27
11/11 anonim válasza:
Mert a feketen nem egy kimondottan vidám, barátságos szín, és ha egy nő sok feketét hord, attól a nő kevésbé megközelíthető, barátságtalanabb lesz első blikkre. Azt pedig az emberek utálják. Meh.
Én szeretem a feketét. távol tartja a gyengéket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!