Mennyire normális ha egy 15-16 éves lány minden nap már lassan 2éve csak tiszta feketébe öltözködik? Miért jár állandóan feketében?
én nemrég véletlenül bekeveredtem a volt középiskolámba, ahova 25 éve jártam, ledöbbentem, egyszerűen borzalmas és lehangoló látvány az a feketeség és szürke uralkodó dominancia ami a gyerekek öltözködését illeti.
sajnos
Az ember fogékony a hülyeségre.
Én szeretem a fekete színt, rengeteg ruhám fekete, rocker is vagyok, de nem azért öltözöm feketébe, csak egyszerűen nem bírom a színes dolgokat magamon. Nem tetszik a mai csillogó-villogó divat.
Ez a csak fekete viselet a mai fiataloknál azt jelzi, h szeretne valahova tartozni pl. a rockerekhez. Így felkelti a figyelmet, és esetleg beveszik egy bandába. Igazából addig örülj, amíg még csak feketét visel, mert ha rózsaszínnel kombinálja...
Attól nem lesz valaki igazi rocker mert feketében van. Attól nem lesz valaki igazi magyar, mert Nagymagyarország van rátetoválva, és a ruháján is azt hordja...
Egyszóval ez mind figyelemfelkeltés... legalábbis gyakran
Sátánista pfuj...
De sátánista barátunk előtt jól írták: ez az a korszak, amikor lázadozik és feltűnést akar kelteni. Lehet, hogy tényleg goth, emo, rocker, vagy hasonló.
El kellene beszélgetned vele, de ne lebeszélni próbáld, hanem megérteni! Csak az kell neki, hogy valakivel beszélgethessen erről, szerintem...
De lehet, hogy tényleg csak a feketét szereti, amúgy meg nem baj ez.
én 14 vagyok és más ruhát nem tudok felvennia feketén kivül
nem szeretem a szines dolgokat :S és ez igy is marad
utolsó vagyok.
nem akarok sehova sem tartozni,főleg nem rockbandába,rocker sem vagyok,emo sem vagyok,gothikus sem,szal semmi ilyesmi,csak egyszerűen azt szeretem és ilyen az én stilusom
Elvégre akiről írtam ő a barátnőm és már kérdeztem tőle azt mondja hogy nem vesz fel színeset, én mondtam neki hogy néha hordhatna színeset is mármint nem kell hogy csillogjon , villogjon mert nekem így is úgy is tetszik meg jól néz ki.Metalt , rap-et ,meg néha discot hallgat szal nemtudom. a barátnője vitte bele ebbe a metal stílusba vagy mibe (bár nem mintha érdekelne hogy mit hallgat)
Mégis hogyan vegyem rá hogy hordjon másikat is ? ne csak feketét? Meg megfogadta a barátnőjének 2007 szilveszterén hogy soha nem sír egy fiú után sem szóval nem nagyon értem meg bár lehet elkéne picit beszélgetnem vele mármint normálisan hogy mégis mit szeretne. De tanácstalan vagyok... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!