Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A rockerek csak feketében...

Rentai kérdése:

A rockerek csak feketében járnak? Tehát kéket sem hordanak? Mi a külömbség a punk és rocker stílus között?

Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a válaszokat. (lány)

2013. márc. 6. 19:56
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A rockerek olyan színű ruhában járnak amilyenben akarnak, nem csak feketében. Nyilván egy rocker sötét színeket választ, nem hupililát persze, de a sötét szín bármi lehet, kék, zöld stb.
2013. márc. 6. 20:01
 2/9 anonim ***** válasza:
A rocker az nem külsőség de általában a sötét színeket kedvelik pl én is lány vagyok és meglepődnek sokan, hogy rocker vagyok, mert nem úgy nézek ki.
2013. márc. 7. 13:28
 3/9 anonim ***** válasza:
78%
punk nem stilus hanem életérzés
2013. márc. 7. 19:50
 4/9 problem3girl ***** válasza:

14/L Punk.

Nem csak feketében.Egyébként a skótkockás ccuccokat és a csíkokat is bírják.De az a személyiségüktől függ ,hogy melyik milyen színben jár.

2013. márc. 11. 18:01
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
nem csak feketébe, bármilyenbe. a Rock NEM divatf*s, hanem egy életérzés is, tehát nem csak a külső számít.
2013. márc. 14. 20:04
 6/9 anonim ***** válasza:
90%

Igen.

Kizárólag.

Minden rocker csakis feketében.

Kivéve engem, én pl. fehér sportcipőben, kék farmerben, és fehér ingben.

Vagy öltönyben...

Hajjaj, akkor talán mégsem... :)

2013. márc. 14. 20:08
 7/9 anonim ***** válasza:

Én például a kedvenc zenekarjaim pólóját hordom.

(Clash és Ramones)

Egy punk lány

2014. máj. 21. 16:07
 8/9 anonim válasza:

Tegnap láttam egy rocker fiút.

Világos színű farmer volt rajta, ahhoz passzoló farmerdzseki. Hosszú, szőke haja volt, benne egy piros kendővel.

Amúgy én metálos vagyok, ősztől úgy szeretnék öltözködni, hogy zenekaros póló+ sima farmer+ tornacipő, vagy fekete nadrág+ ing (piros-fekete, zöld fekete, fekete-fehér kockás ahhw) csak ezeket be kéne addig szerezni.

2015. jún. 18. 09:55
 9/9 anonim ***** válasza:

én metálos, meg darkos vagyok, de na... majdnem. hasonló végülis.

nekem van még pár barackszínű darabom is, meg rózsaszín, viszont hajlamos vagyok azon kapni magam nap mint nap, hogy már megint mindenem fekete xd

2017. jan. 22. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!