Rentai kérdése:
Szerintetek milyen stílusú vagyok (pl. rucker, punk, alter.. )? Ezeket hallgatom:Korn, Green day, Taylor swift, Avril lavigne, Fall out Boy
Figyelt kérdés
2013. jan. 13. 18:26
1/25 anonim válasza:
semmilyen, a Korn az mit keres ott? attól,hogy két számot nyomatsz tőlük valami gány remixben...
2/25 anonim válasza:
én is ezeket hallgatom, kivéve Taylor Swift és Avril Lavigne
Olvastad a Szent Johanna Gimit? ( a neved)
3/25 A kérdező kommentje:
Basszus miért ne lenne ott a korn,ha szeretem hallgatni??????
2013. jan. 13. 18:55
4/25 A kérdező kommentje:
Jah meg tankcsapda!
2013. jan. 13. 19:19
5/25 anonim válasza:
semmilyen... én is meghallgatom a kornt és a greendayt mégsem hívom magam rockernek... :D a gd meg se nem rock, se nem punk, lassacskán inkább popzene...
6/25 anonim válasza:
inkább pop. Én is szeretem a Green Dayt de nem ilyen felhozatalban :D
7/25 anonim válasza:
csak nem olvastad/olvasod a Szent Johanna Gimit?:))
8/25 anonim válasza:
hát ez rockerhez és punkhoz is eléggé lájtos. Mondjuk, hogy tipikus tini, aki kicsit keményebb zenét hallgatna de nincs ízlése.
10/25 anonim válasza:
Nekem is rögtön az jutott eszembe hogy olvastad-e a Szjg.-t x'ddd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!