Szerintetek milyen stílusú vagyok (pl. rucker, punk, alter.. )? Ezeket hallgatom:Korn, Green day, Taylor swift, Avril lavigne, Fall out Boy
Egyikhez se igazán , ami nem is baj :)
Én hatalamas GD fan vagyok mégse vallom magam rockernek (pedig ízlésem alapján simán tehetném) csak nem akarok hozzájuk csatlakozni. A Kornt-t még meghallgatom , a többit meg nem szeretem, főleg Avrilt és Taylort.
18/f
Nem vagy se rocker, se punk, se alter...
"Nem tudm,hogx a 4 felsorolt közül mostmér azt gondoljátok,hogy rocker szeretnél lenni."
Milyen 4? A felsoroltjaid közül csak a Kornnak (nu metal) és a Green Daynek (poppunkrock kb..) van némi köze a rockhoz.
szerintem mindenkinek van 1 egyedi stílusa amit megpróbál valahova besorolni azért hogy tartozzon valahova.
ami szerintem nem jó dolog hogy azért tartozz valahova mert ugyanolyan zenét hallgatsz
nekem is van sokféle "stílusú" ismerősöm akik nem pont azt hallgatják amit én de ez nem lényeg mert a közös témák és hülyülések a fontosak meg az hogy tudjál rájuk számítani ha kell.
tehát ne törődj vele hogy mi a stílusod mert az egyedi
Már megmondtam, hogy Taylor meg Avril a pop kategória, bár nekem Taylor-al nincs gondom egyszerűen csak nem hallgatom, Avril meg hát.... elég gáz.
Kérdező, szerintem ne akard magad beskatulyázni , mert így nem érdemes.
Semmilyen. Akinek valamilyen zenei stílusa van, az általában ugyanolyan műfajú zenéket hallgat, tehát ki azt állítja, hogy maximálisan metalfan, az nem valószínű, hogy éjjel-nappal Taylor Swiftet hallgat.
Nem baj az, h nincs egyirányú zenei stílusod, szerintem. Legalább a zene terén biztosan változatos vagy. :)
nekem kedvenceim a Linkin Park, 30 Seconds To Mars, Tokio Hotel, Eminem, ezek mellett Big Time Rush, Hurts, One Republic, Maroon5, stb.
Szinte egyik sem ugyanaz, sőt, egy-kettő egymásnak majdnem az ellentéte, mégis éjjel-nappal hallgatom az összeset. :D
*ROCKER
és sztem a zene alapján nincs egyéni elég vegyes... Taylor Swift + Korn az NAGYON FURA PÁROSÍTÁS!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!