Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek milyen stílusú...

Rentai kérdése:

Szerintetek milyen stílusú vagyok (pl. rucker, punk, alter.. )? Ezeket hallgatom:Korn, Green day, Taylor swift, Avril lavigne, Fall out Boy

Figyelt kérdés

2013. jan. 13. 18:26
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
63%
Ha rockerkedni akarsz, akkor határozottan pózer, amúgy átlag tinicsaj, aki próbál lázadozni.
2013. jan. 15. 11:01
 12/25 anonim válasza:
100%

Egyikhez se igazán , ami nem is baj :)

Én hatalamas GD fan vagyok mégse vallom magam rockernek (pedig ízlésem alapján simán tehetném) csak nem akarok hozzájuk csatlakozni. A Kornt-t még meghallgatom , a többit meg nem szeretem, főleg Avrilt és Taylort.

18/f

2013. jan. 15. 20:56
 13/25 A kérdező kommentje:
áááá én sosem akartam rocker llenni :) Nem tudm,hogx a 4 felsorolt közül mostmér azt gondoljátok,hogy rocker szeretnél lenni.
2013. jan. 16. 16:49
 14/25 anonim válasza:
98%

Nem vagy se rocker, se punk, se alter...

"Nem tudm,hogx a 4 felsorolt közül mostmér azt gondoljátok,hogy rocker szeretnél lenni."

Milyen 4? A felsoroltjaid közül csak a Kornnak (nu metal) és a Green Daynek (poppunkrock kb..) van némi köze a rockhoz.

2013. jan. 16. 17:28
 15/25 szalka richárd válasza:
100%

szerintem mindenkinek van 1 egyedi stílusa amit megpróbál valahova besorolni azért hogy tartozzon valahova.

ami szerintem nem jó dolog hogy azért tartozz valahova mert ugyanolyan zenét hallgatsz

nekem is van sokféle "stílusú" ismerősöm akik nem pont azt hallgatják amit én de ez nem lényeg mert a közös témák és hülyülések a fontosak meg az hogy tudjál rájuk számítani ha kell.

tehát ne törődj vele hogy mi a stílusod mert az egyedi

2013. jan. 16. 22:01
 16/25 anonim ***** válasza:
79%
Taylor Swift? Avril Lavigne? Há normális? Ez nem rock.. A közelébe se kerülnek...
2013. jan. 17. 22:17
 17/25 anonim válasza:
100%

Már megmondtam, hogy Taylor meg Avril a pop kategória, bár nekem Taylor-al nincs gondom egyszerűen csak nem hallgatom, Avril meg hát.... elég gáz.

Kérdező, szerintem ne akard magad beskatulyázni , mert így nem érdemes.

2013. jan. 17. 23:58
 18/25 anonim ***** válasza:
62%
én is szeretem a green dayt, mégse mondom magam rockernek... nagyjából én is ezeket szeretem, kivéve a FOB és a korn... tényleg... a neved... SZJG? x"D
2013. jan. 20. 14:32
 19/25 anonim ***** válasza:
81%

Semmilyen. Akinek valamilyen zenei stílusa van, az általában ugyanolyan műfajú zenéket hallgat, tehát ki azt állítja, hogy maximálisan metalfan, az nem valószínű, hogy éjjel-nappal Taylor Swiftet hallgat.

Nem baj az, h nincs egyirányú zenei stílusod, szerintem. Legalább a zene terén biztosan változatos vagy. :)

nekem kedvenceim a Linkin Park, 30 Seconds To Mars, Tokio Hotel, Eminem, ezek mellett Big Time Rush, Hurts, One Republic, Maroon5, stb.

Szinte egyik sem ugyanaz, sőt, egy-kettő egymásnak majdnem az ellentéte, mégis éjjel-nappal hallgatom az összeset. :D

2013. jan. 29. 21:38
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

*ROCKER

és sztem a zene alapján nincs egyéni elég vegyes... Taylor Swift + Korn az NAGYON FURA PÁROSÍTÁS!

2013. jan. 30. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!