Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Most tórgernek számítok a...

Most tórgernek számítok a stílusommal esetleg lányok nektek bejön ez a stílus?

Figyelt kérdés
Általában sötét csőnadrágot hordok fekete fehér deszkás cipővel sokat vagyok trikóban mert izmosabb vagyok meg jól áll vagy zenekaros pólóban vagy valamilyen sötétebb pólóban 20 mm es fültágítóm van és sokszor vagyok fullcapban rövid oldalra fésült sötét vasalt hajam van. 15/f

2012. okt. 31. 22:33
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
94%
Elképzeltelek, jót mosolyogtam magamban, semmi baj veled, átlagos divattini vagy, majd kinövöd ha nagyfiú leszel. Bár sajnos a fültágítóval egy életre kicsesztél magaddal, azt mikor kiveszed iszonyat ronda lesz. Márpedig mindenki kiveszi amint megjön az esze...
2012. okt. 31. 22:43
 2/45 anonim ***** válasza:
Hát nekem személy szerint egyáltalán nem jön be,de biztos van akinek igen!
2012. okt. 31. 22:43
 3/45 A kérdező kommentje:
nemkövetem a divatot mindigis ilyenvoltam és persze 30 évesen nem ígyfogok kinézni de a divattiniszó nekem nagyon erős a divattinik most elvileg a páwák vagykik és én azért mert fekete cuccban járok és fullcapben meg deathcore-t hallgatok (sokakszerint nem zene mert hangszerek is vannakbenne meg scream ami nem üvöltözés) nem tartozom közéjük.
2012. okt. 31. 22:57
 4/45 anonim ***** válasza:
33%

A trógerség ott kezdődik aki cigány

A jellemed alapján nincs gond veled, a fültágító meg olyan dolog hogy itthon sose fogják elfogadni, lásd a gyakorikérdések lány válaszadóit, külföldön teljesen természetes 30-40éves korban is hogy valaki fültágítót csináltat

Igazából nem stílus ez hanem így érzed jól magad, akinek tetszel úgyse azt fogja nézni hogy öltözöl, nyílván akinek nem jössz be arcra, annak oly mindegy milyen nadrágot hordasz

Nem tudom mire gondol az ember azzal hogy, majd kinövöd

Egy fültágítótól nem lehet férfi valaki? Erre szeretnék kimerítő indokot hallani, mivel már én sem vagyok gyerek mégis hordok.

20/F

2012. okt. 31. 23:02
 5/45 anonim ***** válasza:
100%
szerintem semmi gond veled, amúgy meg a fültágítót is el lehet tüntetni már ha el akarja valaki,úgy hogy a kutya se veszi majd észre hogy valaha volt ott úgyhogy nem értek egyet az első kommentelővel.A divattini kifejezés se illene rád ,viszont az tény h sok ilyen stílusú srácot lehet látni .De inkább ez ,sőt nagyon is ez a stílus mint a rózsaszín pólót hordó cuki fiúk csilivili műanyagköves fülbevalóval,mert attól falra mászok . 19/L
2012. okt. 31. 23:55
 6/45 anonim ***** válasza:

A fültágítót leszámítva, egy sima átlag tinis öltözködés.

Állítólag valóban vissza lehet állítani az eredeti állapotot fültágítás után, de én nem nagyon hiszek ebben... Véleményem szerint, marhára ízléstelen.

2012. nov. 1. 00:02
 7/45 anonim ***** válasza:
kissé emos beütésed lehet. talán a haj miatt. trógerséghez semmi köze.
2012. nov. 1. 00:38
 8/45 anonim ***** válasza:
Tipikus mai tömeg tini lehetsz:)
2012. nov. 1. 01:39
 9/45 anonim ***** válasza:
Tömeggyártmány vagy. :D Szerintem te is tudod, hogy ez nem trógerség, a tinip.csáknak ez kell.;) Tróger az aki nem törődik a külsejével, egy ilyen páva meg éppen az ellenkezőjét teszi.:D Vasalja a haját... Jesus cries.xDD
2012. nov. 1. 01:57
 10/45 anonim ***** válasza:
70%

...WTF??? Mi a francot keresnek a hardcore, screamo, rocker, metál szavak ennél a kérdésnél?

Te ilyen stílussal olyan messze vagy a rockerségtől, mint Makó Jeruzsálemtől...

2012. nov. 1. 02:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!