Most tórgernek számítok a stílusommal esetleg lányok nektek bejön ez a stílus?
Figyelt kérdés
Általában sötét csőnadrágot hordok fekete fehér deszkás cipővel sokat vagyok trikóban mert izmosabb vagyok meg jól áll vagy zenekaros pólóban vagy valamilyen sötétebb pólóban 20 mm es fültágítóm van és sokszor vagyok fullcapban rövid oldalra fésült sötét vasalt hajam van. 15/f2012. okt. 31. 22:33
21/45 anonim válasza:
Szerintem te egyátalán nem ismered a tróger szó jelentését.
A tróger szó a közmunkásokat jelenti.
Közmunkás ruhába jársz?? :D Szemétszedő vagy? :O :)
Ezt a kis nyelvhelytelenségedet leszámítva jól öltözködsz,de a fültágító nem kellett volna. L/Bulgária
22/45 anonim válasza:
Kedves utolsó előtti, 77%-os!
Abban láttam a problémát, hogy belekötöttek, hogy emós, meg hogy hogy meri kulcsszónak megadni hardcore-t és egyebek. Akinek nem inge...
23/45 anonim válasza:
Azzal semmi gond!Van akinek tetszik ez a stílus van akinek nem!Nekem sem jön be de nem kezdem pocskondiázni csak elmondom,hogy nekem nem tetszik!De azzal volt a probléma,hogy te egy kalap alá vettél mindenkit!Pedig nem mindenki sértésként írta amit írt!Én is csak véleményként írtam,hogy nekem nem jön be,de biztosan van akinek igen!Nem értek egyet a fültágítóval sem,de nem kezdek oltogatni senkit!Ha neki tetszik tetszik kész!Mások vagyunk!Csak ne mondj olyat,amit mindenkire értesz miközben nem mindenki írt pocskondiázó választ, hanem volt aki csak véleményt nyilvánított,mint én is!
24/45 anonim válasza:
Ne legyél már ennyire naív, senki nem piszkált téged...
25/45 anonim válasza:
"Szerintem te egyátalán nem ismered a tróger szó jelentését.
A tróger szó a közmunkásokat jelenti.
Közmunkás ruhába jársz?? :D Szemétszedő vagy? :O :)"
A mai fiatalság már rég nem ebbe a jelentésébe használja.
26/45 A kérdező kommentje:
Köszönöm ,hogy ilyen sokan válaszoltatok igazából tudom nem illene ide a tróger szó csak sokszor illettek már vele a kulcs szavaknál meg csak beirtam ami eszembe jutott ,hogy több emberhez eljusson kérdésem mert ugyvélem erről mindenkinek van véleménye.
2012. nov. 1. 18:28
27/45 A kérdező kommentje:
A fültágítót meg tudom ,hogy nehezen vagy sehogyem fogják elfogadni de aki ismer annak avgy tetszik vagy nem érdekli.
2012. nov. 1. 18:29
28/45 anonim válasza:
rohadt viccesen nézhetsz ki. tömegember
29/45 A kérdező kommentje:
Többen irtátok ,hogy vicces illetve tömegember én nemsokhasonló kinézetűvel találkozok az utcán illetve mi mulatságos van ebben vagy hogy nézki egy átlag vagy egy normális srác?
2012. nov. 1. 19:39
30/45 anonim válasza:
Öhmmm van ilyen ismerősöm legalábbis hasonló stílusú....több ilyen embert nem is láttam....de szerintem ne mások véleménye legyen a fontos, hanem a tiéd, hogy neked mi a jó.....és METÁL MINDENEKFELETT :D:D, a hajvasalással sincs sztem semmi....attól, hogy páran mondják rád, hogy nem tetszik ahogy öltözködsz, tegyél rájuk én azt mondom, engem sem nagyon csípnek, de nem foglalkozok röviden az emberekkel, és nem is igazán értem ebben mi a vicces, biztos rossz némelyik embereke fantáziája ;) 15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!