Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Most tórgernek számítok a...

Most tórgernek számítok a stílusommal esetleg lányok nektek bejön ez a stílus?

Figyelt kérdés
Általában sötét csőnadrágot hordok fekete fehér deszkás cipővel sokat vagyok trikóban mert izmosabb vagyok meg jól áll vagy zenekaros pólóban vagy valamilyen sötétebb pólóban 20 mm es fültágítóm van és sokszor vagyok fullcapban rövid oldalra fésült sötét vasalt hajam van. 15/f

2012. okt. 31. 22:33
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:

Miért nincs több ilyen fiú? Nekem pont az ilyenek jönnek be. De mint azt előttem is írták, a vasalt haj nekem se nagyon jön be. A göndör viszont igen! Szóval szerintem ne vasald!

14/L, hasonló stílus :D

2013. júl. 21. 21:09
 42/45 anonim válasza:
"sokat vagyok trikóban mert izmosabb vagyok meg jól áll" Azt hiszem,hogy ezt a mondatot kissé eltúloztad.:)Nos,ne vedd a hozzászólásomat leszólásnak,de ha velem szembejönnél az utcán tuti,hogy pávának néznélek.Ha csak nem lenne rajtad egy zenekaros poló.Persze nem kell mindenkinek sötétbe öltöznie,mert esetleg Rocker.Az az igazság,hogy nekem inkább a férfiasabb Rockerek jönnekbe.Ez alatt értem,hogy egy laza nadrág,bakancs vagy mittudom én.Kiengedett hosszú haj,de ne vasalja.Jézusom az olyan lányos.A Fültágító meg egyenesen undorító.Nézd meg,hogyan nézett ki a Black Tide énekese annó és nézd meg,hogy néz ki most egy ki.@szott nagy fültálgítóval.Szerintem ez a stilus bejön a velem egy korúaknak,de nekem nem :)Persze,mindenképp plusz pont a saját stilusért !
2013. júl. 22. 09:04
 43/45 anonim válasza:
15/L Ezt lehagytam...
2013. júl. 22. 09:05
 44/45 anonim ***** válasza:
Neked az igenytelen csoves divatrokkerek jonnek be.
2013. júl. 22. 12:01
 45/45 anonim válasza:

Hmm jólhangzik, írj rám :D:)

18/L

képre vagyok kíváncsi!

2013. okt. 2. 21:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!