Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Most tórgernek számítok a...

Most tórgernek számítok a stílusommal esetleg lányok nektek bejön ez a stílus?

Figyelt kérdés
Általában sötét csőnadrágot hordok fekete fehér deszkás cipővel sokat vagyok trikóban mert izmosabb vagyok meg jól áll vagy zenekaros pólóban vagy valamilyen sötétebb pólóban 20 mm es fültágítóm van és sokszor vagyok fullcapban rövid oldalra fésült sötét vasalt hajam van. 15/f

2012. okt. 31. 22:33
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:

Sokkal idősebb vagyok nálad, de szerintem ez így egyszerűen jó. Azért jó, mert jól érzed magad és ez a lényeg. A leírtak alapján semmi gusztustalan nincs rajtad, szerintem nem is tömeges az öltözködésed, a fővárosban élek, látom a tiniket.

Senki nem jön be mindenkinek, de kétlem, hogy rontanál az esélyeiden ezzel az öltözködéssel. Na meg ha változtatnál rajta, akkor sem tetszenél az összes lánynak, viszont nagyobb lenne a valószínűsége, hogy olyannal jössz össze, akinek nem is te tetszel. Merthogy így vagy te te, ahogyan most öltözöl.

A fültágítóról meg annyit, hogy én sem értem, miért baj az, ha egy felnőtt férfinek van, vagy az, ha bizonyos ruhákat hord, hogy miért kötelező egy bizonyos megjelenés ahhoz, hogy a sok idióta egyáltalán embernek tartson. Remélem ez később meg fog változni. Nekem volt pár éve, igaz, sokkal kisebb, nekem nagyjából összenőtt, de egy barátnőmnek plasztikai műtéttel kellett összevarrni, nem egy nagy dolog, szép az eredmény és persze nem olcsó, de nem is az a kategória, amire ne lehetne simán összespórolni a pénzt.

2012. nov. 1. 04:39
 12/45 anonim ***** válasza:
100%

Najó emberek, néhány dolgot szögezzünk le.

Ennek a srácnak igenis van stílusa, leszámítva a hajat, meg a sapkát. A deathcore,hardcore pedig igenis zsír, és igen kedves zeneszakértő urak, mindegyik a metálon, és a punkon alapszik ( lásd kezdeti hardcore punk bandák ), csak pár fényévnyivel igényesebbek, és kiforrottabbak.

Én is hasonló stílust képviselek, fekete feszkó gatya,( bár 10 évig élsportoló voltam, pályabicó, hoki, gyorskorcsolya, szóval a lábam kifejezetten izmos, a felsőtestem is kidolgozott,) általában valami edzőcipő, vagy néha egy vans,a hajam 3 millis, tágesz, tetkó stb. nincs, Rendőrtisztin nem lehet.

Szóval fel a fejjel!

20/F

2012. nov. 1. 08:53
 13/45 anonim ***** válasza:
52%
+ Ti iszonyatosan el vagytok tévedve, láttatok már páwagyereket? Mert ennek a srácnak semmi köze hozzá... Nem attól lesz rocker valaki, mert igénytelen szakadt gatyába, bakancsba jár, és hosszú haja van... Attól, hogy valaki szereti a core-zenét, még nem kell szeretnie például az AC/DC-t, metallicát, és a Guns n Rosest, igen ezek azok a zenekarok ameddig egy átlagos csőlátású ember képes eljutni.Van ezeknél magasabb színvonal.
2012. nov. 1. 09:01
 14/45 anonim ***** válasza:
64%

Ez nem tróger, a csőgatya eleve kizárja.

Amúgy sokan nem vagytok tisztába a tróger öltözködés jelentésével. Általában az ilyenek, hosszú bő gatyát hordanak seggig letolva, általában méretüknél nagyobb pólót, hidegebb időben ilyen vaj színű bakancsot. A csüvesapkát meg a fullcapet is ők hordták először csak az emo meg páwa meg mittomén milyen más stílusok lekoppintották. Ezek az emberek általába kannás bort isznak, meg magyar hip-hopot halgatnak. (nem, nem fos Majka, Curtist, mert az nem az) A tróger öltözködési stílus amit a Brooklyni Bronxi stb... "gettónégeektől" vettek át az emberek. Ezt hívják tróger öltözködésnek. Lehet hogy igénytelen, de még mindig nem tüdő gatya, szandál zokni, szódásszifon.

Am kérdező neked ehhez közöd nincs.

2012. nov. 1. 09:36
 15/45 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem vagy tróger,még "páwának" sem mondanálak.Ez a stílusod és kész,nincs vele gond.Csak akkor van baj ha a csőgatyát lehúzod a feneked aljáig és mutogatod a rikítóbbnál rikítóbb színű alsógatyád.Na akkor ne csodálkozz ha beszól bárki is.

A fültágítóval meg tényleg az a helyzet hogy itthon igencsak ellenzik,nem elég nyitottak az extrémebb dolgokra a magyarok.

Amelyik pasi csőnadrágot és fülbevalót hord nem férfi?Ez is baromság...Nekem személy szerint tetszik ha egy pasinak fültágítója vagy fülbevalója van még akkor is ha elmúlt 20 éves.

2012. nov. 1. 11:09
 16/45 anonim ***** válasza:

"A fültágítóval meg tényleg az a helyzet hogy itthon igencsak ellenzik,nem elég nyitottak az extrémebb dolgokra a magyarok."

Külföldön sem látsz öltönyös üzletembereket bazi nagy lyukkal a fülcimpájukon.

2012. nov. 1. 11:17
 17/45 anonim ***** válasza:
Hol laksz? :$
2012. nov. 1. 11:40
 18/45 anonim ***** válasza:
Nem értem az utolsó néhány válaszolót!Senki nem mondta a kérdezőre,hogy tróger!Mit kell itt osztani az észt egyes embereknek!Van akinek bejön ez a stílus és van akinek nem!Ha nekem nem tetszik akkor ne mondjátok már meg nekem,hogy akkor is kell tetszenie!Mindenki csak elmondta a véleményét!Az öltözködésről a fültágítóról meg minden másról!Ha már valakinek nem jön be ez a stílus mit kell itt osztogatni!?
2012. nov. 1. 12:07
 19/45 anonim ***** válasza:
100%
olvasd már el még egyszer a kérdést...
2012. nov. 1. 12:11
 20/45 anonim ***** válasza:
Inkább neked kellene!Mint már írtam senki nem mondta rá,hogy tróger csak azt,hogy neki nem tetszik vagy,hogy mi nem tetszik!De vannak itt olyan válaszolók,akik rögtön írják,hogy minek mondjuk,hogy nem tetszik meg,hogy tróger!A trógert senki nem mondta!A nem tetszést meg ki lehet nyilvánítani!
2012. nov. 1. 12:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!