Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Én most akkor rocker vagyok?

Én most akkor rocker vagyok?

Figyelt kérdés
Na jó elsőre furának tűnhet a kérdés. Szeretek feketében járni, zenekaros pólókban de nem csak feketét, de általában sötét színekben érzem jól magam. Imádom a rock zenét és szinte csak azt hallgatom. Az ismerőseim ezzel piszkálnak, h. rocker vagyok de magam sem tudom én inkább úgy fogalmaznék, hogy önmagamat adom. Csak ilyen zenei és öltözködési ízléssel. Ja és tudom, h. mit jelent a rock mint zene h állj ki azért amiben hiszel és érezd jól magad. Na most én ezt próbálom tenni. Lehet, h. már megválaszoltam magát a kérdést de mind1 X) azért érdekelnek a válaszok.

2013. febr. 24. 17:18
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
nem kérek negatív komikat, gúnyolódásokat...stb
2013. febr. 24. 17:21
 2/14 anonim ***** válasza:
Rocker vagy, de ezt miért veszed piszkálásnak??
2013. febr. 24. 17:32
 3/14 A kérdező kommentje:
hm nem is tudom X) csak mert eddig nem tudtam vagy nem volt róla fogalmam...:/ fura vok tudom XD
2013. febr. 24. 17:40
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Rocker vagy :). Légy rá büszke !
2013. febr. 24. 18:15
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem az öltözködéstől vagy rocker. Meg eleve minek ilyen "stílusokba" osztani magunkat? (Rocker, diszkós, punk, deszkás, repper, hippi stb)
2013. febr. 24. 18:38
 6/14 A kérdező kommentje:
2. okés :) uolsó nem tudom én önmagamat adom ÍGY. Amúgy nem tudom, van aki ebben érzi jól magát, van akit hidegen hagy, van akit megerősít, hogy tartozik valahova és stb.
2013. febr. 24. 19:29
 7/14 anonim ***** válasza:
Ha ezt így megkérdezed, akkor semmiféleképp...
2013. febr. 24. 21:36
 8/14 anonim ***** válasza:
addig a jó, amig nem lehet egy embert egy stilusba se besorolni:D
2013. febr. 24. 21:50
 9/14 anonim ***** válasza:
Én sem hívom magam rockernek, és nem is szeretem, ha mások lerockereznek, bár problémát sem csinálok belőle. 90%-ban feketében járok, sok zenekaros pólóm van, viszont nyáron mini kis trikókban meg tornacipőkben lazulok reggae koncerteken, aztán a következő héten meg bő gatyában ugrálok hip-hop zenére... szóval sem az öltözékem alapján, sem a zenei ízlésem alapján nem sorolhatnának be semmilyen kategóriába, mert én sem sorolom magamat, de mégis megteszik... az emberek szeretnek beskatulyázni. :)
2013. febr. 25. 02:25
 10/14 anonim ***** válasza:

szerintem rocker vagy :)

ha csak szinte azt a zenét hallgatod, és az tetszik.

2013. febr. 25. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!