Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Én most akkor rocker vagyok?

Én most akkor rocker vagyok?

Figyelt kérdés
Na jó elsőre furának tűnhet a kérdés. Szeretek feketében járni, zenekaros pólókban de nem csak feketét, de általában sötét színekben érzem jól magam. Imádom a rock zenét és szinte csak azt hallgatom. Az ismerőseim ezzel piszkálnak, h. rocker vagyok de magam sem tudom én inkább úgy fogalmaznék, hogy önmagamat adom. Csak ilyen zenei és öltözködési ízléssel. Ja és tudom, h. mit jelent a rock mint zene h állj ki azért amiben hiszel és érezd jól magad. Na most én ezt próbálom tenni. Lehet, h. már megválaszoltam magát a kérdést de mind1 X) azért érdekelnek a válaszok.

2013. febr. 24. 17:18
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
7. nem úgy értve kérdeztem meg, csak elnézést, hogy nem volt róla fogalmam. Egyébként kifejtettem h furának tűnhet és miért.
2013. febr. 25. 15:04
 12/14 anonim ***** válasza:
Az vagy, aminek érzed magad és tök mindegy, hogy mások mit gondolnak én rockernek érzem magam, ezért az vagyok, mások azzal szekálnak, hogy emo, de nem érdekel, én tudom, hogy rocker vagyok és kész, te is így gondolkozz sztem.
2013. febr. 25. 20:48
 13/14 A kérdező kommentje:
oké köszi ^^
2013. febr. 26. 18:09
 14/14 anonim válasza:
Ha az leszel, majd megérzed.. Nekem is évekbe telt, hogy ki merjem jelenteni, hogy igenis, én rocker vagyok, és büszke rá!
2013. márc. 6. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!