Hogyan váltsak stílust, milyen ruhák állnának jól?
attól még, hogy nem fogsz rockos, laza, lázadó ruhákban járni, attól még rocker maradhatsz, ha az életérzésed megvan, ugyanis ez abszolute nem külsőségek alapján dől el.
konkrét öltözködésre javaslatot nem tudok tenni, mivel fiú vagyok, de a lényeg, hogy ne bújj nálad nagyobb ruhákba, mert optikailag csak szélesít! szintén emiatt kerüld a széltében csíkos, és mintás darabokat is!
Első válaszoló köszönöm,tudom hogy attól még rocker maradok,a szívem örökbe a rocknak él:)
Második válaszoló lehetne kicsit kedvesebb is,mert nem mindenki attól kövér mert sokat eszik és lusta,lehet más oka is esetleg betegség,nem gondolja?:)
Szerintem lehetsz nőies akkor is, ha rockeresen öltözködsz. :)
A Darkshop.hu oldalon lehet gyűjteni ötleteket a nőies rocker stílushoz, de árban picit szerintem meredek. :/
A kérdésedre válaszolva viszont, ha stílust szeretnél váltani, én olyan ruhákat javaslok, amiknek világos színű az alapjuk, és sötét színű minták vannak rajta. Ezen kívül jó, ha a tested azon részén világosabb a ruha, amiket szeretnél kiemelni, tehát nem ott, ahol a súlyfelesleged van. De a képen is látható övet szerintem hanyagold, ha pedig vastagok a lábaid, ne vegyél fel cicanadrágot. Magassarkút viszont nyugodtan, az optikailag nyújtja a lábat, ezen kívül ajánlom még ehhez a neked tetsző stílushoz a nagy, fából készült medálokat, karkötőket.
Remélem, tudtam segíteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!