Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan váltsak stílust,...

Hogyan váltsak stílust, milyen ruhák állnának jól?

Figyelt kérdés
Jelenleg rocker vagyok,ehhez passzoló a stílusom de nőiesedni szeretnék.Az igazság az,hogy nagyon tetszenek az ilyesmi összeállítások ( [link] ) de sajnos ilyenek nem bírok felvenni a testalkatom miatt. Kb úgy nézek ki,mint a bal oldali lány [link] .Milyen ruhákat hordjak ami nőies,de mégsem olyan snassz és még jól is állna?Előre is nagyon köszönöm!

2012. nov. 29. 10:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

attól még, hogy nem fogsz rockos, laza, lázadó ruhákban járni, attól még rocker maradhatsz, ha az életérzésed megvan, ugyanis ez abszolute nem külsőségek alapján dől el.

konkrét öltözködésre javaslatot nem tudok tenni, mivel fiú vagyok, de a lényeg, hogy ne bújj nálad nagyobb ruhákba, mert optikailag csak szélesít! szintén emiatt kerüld a széltében csíkos, és mintás darabokat is!

2012. nov. 29. 10:19
 2/7 anonim ***** válasza:
38%
előbb fogyj le
2012. nov. 29. 10:20
 3/7 A kérdező kommentje:

Első válaszoló köszönöm,tudom hogy attól még rocker maradok,a szívem örökbe a rocknak él:)

Második válaszoló lehetne kicsit kedvesebb is,mert nem mindenki attól kövér mert sokat eszik és lusta,lehet más oka is esetleg betegség,nem gondolja?:)

2012. nov. 29. 10:48
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem lehetsz nőies akkor is, ha rockeresen öltözködsz. :)

A Darkshop.hu oldalon lehet gyűjteni ötleteket a nőies rocker stílushoz, de árban picit szerintem meredek. :/

A kérdésedre válaszolva viszont, ha stílust szeretnél váltani, én olyan ruhákat javaslok, amiknek világos színű az alapjuk, és sötét színű minták vannak rajta. Ezen kívül jó, ha a tested azon részén világosabb a ruha, amiket szeretnél kiemelni, tehát nem ott, ahol a súlyfelesleged van. De a képen is látható övet szerintem hanyagold, ha pedig vastagok a lábaid, ne vegyél fel cicanadrágot. Magassarkút viszont nyugodtan, az optikailag nyújtja a lábat, ezen kívül ajánlom még ehhez a neked tetsző stílushoz a nagy, fából készült medálokat, karkötőket.

Remélem, tudtam segíteni. :)

2012. nov. 29. 11:29
 5/7 anonim ***** válasza:

ezen az oldalon rengeteg stílusú összeállítást találsz telt lányoknak :)

[link]

21/l

2012. nov. 29. 13:41
 6/7 anonim válasza:
0%
Tudom, hogy vannak anyagcsere zavaros emberek, és erről nyilván nem tehetnek. De nem lehet ezt csak betegségre fogni.... Ne haragudjatok, ez gonosz és durva lesz, de azért gondoljatok bele kicsit: Auschwitzban miért nem voltak elhízott emberek?! Nyilván nem azt mondom, hogy aki fogyni akar éhezzen, csak azt hogy evéssel lehet hízni...
2013. aug. 3. 22:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Igaz már 2015..de azért írok pár sort :)) Nos egy fekete bakancs mindenhez passzol és beleviszi a rovker éned a kinézetedbe,a fekete slankít. Öltözhetsz úgy mint a képen csak tudni kell milyen fazonú ruha jó a testalkatodra. Pl egy egyszínű ruha térd felettig érő +egy hosszabb fekete kardigán ezt körbeölelheti egy laza vékony öv . Szerintem a teltebb nőknek jó lehet :))) persze csak egyéni vélemény :))
2015. jan. 29. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!