Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Ti milyen stílust...

Lányok! Ti milyen stílust képviseltek az öltözködéseteket tekintve?

Figyelt kérdés

Képet tudnátok mutatni róla? Eddig punk voltam, de váltani szeretnék, élesen. De egyszerűen nem tudom, mi illene hozzám, sőt, a legtöbb stílus nevével sem vagyok tisztában, hogy legalább rá tudjak keresni.

Az egyetlen, amit tudok, az a vintage, de a legtöbb olyan ruhát nem tudnám felvenni, mert vastag a combom. :S

Köszi!

2012. nov. 28. 12:00
 1/9 anonim ***** válasza:

Stílust nem így vált az ember, úgy öltözz ahogy tetszik neked és jól áll, ennyi a lényeg, ha nem ezt teszed akkor csak egy divatember leszel, akkor is ha punk meg akkor is ha emonak öltözöl.

Én is mindig azt veszem fel ami épp tetszik, ezek általában sötét, csipkés, szexi, vadabb stílusú ruhák. De nem sorolom magam semmilyen stílusba. Annak nincs értelme.

A vintage stílus a régies, klasszikus ruhákat jelenti...

2012. nov. 28. 12:13
 2/9 A kérdező kommentje:

Igen, tudom, hogy nem így kellene, de nekem most egy hatalmas és pozitív változásra van szükségem. Rájöttem, hogy attól, hogy punk zenét hallgatok, még nem kell slamposan és vadul öltözködnöm, de annyira elvesztem már ebben az egészben, hogy egyszerűen nem jövök rá, mi állna nekem jól. Mert a punk sajnos nem.

A vintage nagyon tetszik, nőis, igényes, romantikus, de azt se tudom, hogy kellene elkezdenem efelé a stílus felé haladni, hol találhatnék ilyen ruhákat. Kiegészítőket néztem neten, de a bizsura sajna allergiás vagyok, csak ezüstöt és aranyat tudok hordani. :S

2012. nov. 28. 12:21
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem sorolom magam egy stílusba sem:) Olyan ruhát veszek meg, ami tetszik nekem, nem olyat, hogy "jajj neki olyan van, akkor én is veszek magamnak" stb. Én szerintem kicsit romantikusabb/lazább külsejű vagyok. Szeretem az aranyos balerinákat, a nőies, laza felsőket, amiket a szél tud libegtetni, de nem azokat amiből mindenem kint van, a virágos dolgokat, az egybe ruhákat, sokak szerint mint aki nem is ezen a földön él, úgy nézek ki:) Kiegészítőket nem hordok annyira, maximum tavasszal véknyabb sálat:)
2012. nov. 28. 12:22
 4/9 anonim ***** válasza:
gossip girl :D amúgy ne válts élesen, csak fokozatosan vidd a ruhatáradba a nőcis holmikat, anno én is így tettem. l. avril lavigne.
2012. nov. 28. 12:32
 5/9 anonim válasza:
nekem olyan enyhén hippis stílusom van :)) imádom :DD [link]
2012. nov. 28. 13:02
 6/9 anonim ***** válasza:

Én a sportosan elegáns ruhákat szeret. Egy farmer, vagy egy picivel elegánsabb pászos sötétszürke nadrág. Egy szép cipővel. Ez lehet egy magassarkú nyitott lábfejű fekete esetleg színes cipellő, bokacsizama, magasszárú csizma, sima egyszínű fekete lapossarkú cipő vagy balerina a kényelmesebb napokra. A cipőhöz lehet passzintani színben illő övet. Felülre mondjuk valami egyszerű felső rá egy blézer. Vagy ehelyett szeretem még a bővebb szabású, deréknál és ujjaknál pászos felsőhet. felül egy csini bőrkabát, télen szövetkabát. Ha tetszenek a sálak, azokból is vehetsz rengetek félét.

Ilyenek tetszenek/ ilyeneket hordok.

22 L

2012. nov. 28. 13:32
 7/9 anonim ***** válasza:

Nagyon szeretek variálni a ruhákkal, és teljesen hangulatfüggő, hogy mit veszek fel, de nem szeretek slamposan és egyszerűen öltözködni. Teljesen mindegy, hogy öltözök fel, mindig úgy csinálom, hogy legyen valami izgalmas az öltözékemben. Régebben zenekaros pólókat hordtam farmerrel meg pulóverrel, és nagyon meguntam.

Alapvetően nőiesen szeretek öltözködni, és amennyire utáltam a színeket régen, úgy hordok most egyre bátrabban élénkebb darabokat.

Szerintem ne félj a változástól, ha nem érzed jól magad punk ruhában, akkor változtass. A vintage modernebb adaptálása az nagyon nőies és aranyos. Szerintem elsőnek szerezz be egy magasabb derekú vintage szoknyát. Ha jó színben választod, akkor azzal még a zenekaros pólóidat is tudod hordani. Vegyél rá valami nőiesebb kardigánt, vagy blézert. Nyilván egyszerre átalakítani a ruhatáradat nehéz, ezért érdemes elsőnek egy-két olyan darabot beszerezni, amivel a már meglévő ruháidat is tudod hordani. Szerintem egy szoknya ilyen. A másik meg lehetne ez a ma divatos oxford bőrcipő, ami mondjuk télre már nem túl szerencsés, de őszre-tavaszra nagyon ideális, nagyon retro, és nadrággal-szoknyával is jól mutat.

Kiegészítőnek esetleg egy kalapot is beszerezhetsz, ha a fémre allergiás vagy, szerintem sima, gyöngyös vagy csomózott, esetleg bőr karláncokat is hordhatsz, azokat pedig magadnak sem nehéz elkészíteni otthon.

A vintage-retro style jól áll a combodra is, olyan modernebb képeket kerestem neked, amik kicsit "vadabbak", amik a saját, már meglévő, punkosabb stílusodhoz is passzolnak.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Ne tessék félni a szoknyától, a vintage stílus kifejezetten azoknak áll jobban, akiknek a combjuk-csípőjük szélesebb kicsit :)

Remélem, találsz a válaszomban hasznos infót.

21L

2012. nov. 28. 15:09
 8/9 anonim ***** válasza:

Hát engem a rockerekhez és punkokhoz sorolnak a barátaim, és ha meg kell határozni, akkor én is magam.

De ezt nem úgy kell elképzelni, hogy eldöntöttem, hogy én holnaptól punk leszek :) A zenei ízlésemmel együtt alakult ki a stílusom, 7-8.-ban.

Képet kerestem, de nem igazán találtam. Így kéne elképzelni kb: Bakancs/tornacipő, csőfari, bandás póló/valami egyszerű, zöld vagy fekete felső. A hajam miatt nem tudok sok ruhát hordani, mivel pink, néha piros, amihez nem szeretek pirosas, vagy rikító pólót felvenni.

Azt mondanám, olyan ruhát vegyél, ami tetszik, tetszel magadnak benne, aztán azokat hordd okosan :) Sok sikert :)

15/L

2012. nov. 28. 17:28
 9/9 anonim ***** válasza:

Rock-metal.

Gugli ezekre a címszavakra kiadja az öltözködési stílusom:)

21/L

2012. nov. 28. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!