Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a fenéért nem szeretik...

Mi a fenéért nem szeretik egyes emberek ha egy lány csupa feketében van?

Figyelt kérdés
mármint mi az értelme annak ha nem a saját stílusodban öltözöl fel. nekem az nagyon unszimpatikus ha vlaki beleszól hogy hordjak szineket mert most úgy őszintén minek? félre ne értsetek nincs bajom azzal aki szereti a szines cuccokat csak nem értem hogy miért kell mindenkire rá eröltetni. mi a véleményetek?
2014. nov. 17. 21:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%

Az emberek mindenkire szeretik ráerőltetni az ízlésüket.

Amugy én is jártam egy időben feketében, egyszerűen tetszik.

2014. nov. 17. 21:30
 2/11 anonim ***** válasza:
97%
Nem tudom, én is imádtam feketében lenni egy ideig. Itt egy tipp: ha megkérdezik, hogy kinek a temetésére mész, akkor nézz körbe sunyin, és válaszold azt, hogy "még nem döntöttem el". :D
2014. nov. 17. 21:40
 3/11 anonim ***** válasza:
23%
Nem értem az ilyen kérdéseket... miért nem az érintettektől kérdezed meg? Aligha fogsz olyannal találkozni, aki ezen fennakad, mert ez inkább a kivétel.
2014. nov. 17. 21:41
 4/11 anonim ***** válasza:
96%

Beszólt valaki? Mindig lesz ilyen. Az én fekete szereléseimbe nem szóltak be, de a barátom hidrogénezett hosszú hajába igen, egyszer rám szóltak, mert mosolyogva mentem az utcán, egyszer pedig megtámadtak, mert acélbetétes bakancs volt rajtam.

Én sosem szólnék be mások öltözködésére vagy hajviseletére (lehet, hogy tennék megjegyzést, de nem bántóan, ahhoz már nem is tudom, mi kell, KKK egyenruha? még a rózsaszín hajba se szólnék bele, pedig azt a színt eléggé utálom. de én utálom, nem ő, az önkifejezés szabadsága pedig fontos :)). De az emberek sokszor ilyenek. Nem lehet mit tenni.

2014. nov. 17. 21:42
 5/11 anonim ***** válasza:
Második, ez jó! :D
2014. nov. 17. 21:42
 6/11 anonim ***** válasza:
95%

En is feketebe jarok. Eddig csak egy osztalytasram szologat be. Keresztet vet es azt mondja hogy "Reszvetem". En meg rahagyom. Nekem ez tetszik, ne nezzen ha ez zavarja. Meg kerdezte hogy kinek a temetese lesz mire mondtam hogy az ove, ha nem fejezi be.

Sorry az ekezetekert. 12/L

2014. nov. 17. 21:47
 7/11 anonim ***** válasza:
5- ugye?:D A hosszú évek alatt fejlesztettem ki. Elég sokan kötöttek belém, de ez kellett ahhoz, hogy a személyiségem olyan legyen, amilyen. Hálával tartozom minden szomorú percért, mert így sokkal előrébb jutottam, mint ők. :)
2014. nov. 17. 22:32
 8/11 anonim ***** válasza:
91%

Én is imádom a feketét. Lehet csinos, elegáns, vad, bármi. Nincs még egy ilyen szín. Egy kicsit elfogult vagyok :P :D

Nem érdekel ha beszólnak. Sajnos az a baj, hogy vannak tévhitek ezzel a színnel kapcsolatban. Egyrészt ugye a sokat emlegetett temetés, másrészt, hogy öregít, szomorú szín stb.

Baromság. Tudni kell hordani és kész.

Kérdem én, aki full babarózsaszínben van annak miért nem szólnak be? Pedig elég undorító, mintha egy nagy vattacukor sétálgatna.

Én soha senkinek nem szólok be, ha nagyon ízléstelen maga a stílusa akkor megvan a véleményem, de minek bántsam vele?

2014. nov. 18. 08:07
 9/11 anonim ***** válasza:
0%

Az emberek jó része ilyen: félnek attól, ami más és ezért piszkálják. Ebből a szempontból tök mindegy, hogy nagy az orrod, más színű a bőröd, vágott a szemed, full feketében jársz vagy full rózsaszínben. Konkrétan a topmodell alkatú és öltözködésű barátnőmnek is képesek beszólni.

Viszont te vállaltad, önként és dalolva, hogy kilógsz a sorból, úgyhogy kopp feleslegesnek tartom, hogy hisztizel amiatt, hogy kötözködnek.

(Én bezzeg nem járok teljesen feketében. Én hordok szürkét is.)

2014. nov. 18. 10:45
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
Kerdesedre a valaszt kerdessel tudom megvalaszolni, mi a feneert nem szeretik az emberek ha egy fiu talpig rozsaszinbe van?
2014. nov. 18. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!