Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A tornadressz alá jó a tanga?

A tornadressz alá jó a tanga?

Figyelt kérdés

Az a problémám,ha simán hordom a tornadresszt,akkor átlátszik nagyon elöl a puncimnál,ez zavar,ha bugyit veszek,abban meg az zavar,hogy kilóg,meg elcsúszik rajta a tornadressz.

Ha tangát vennék alá,akkor takarna elöl is,de nem lógna ki semmi oldalt a dresszből.,szerintetek hordható tangával a dressz?

Aki így hordja.az leírná,milyen úgy használni a dresszt,?!

Köszi előre is!

11/L

2014. okt. 9. 19:40
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
90%
En harisnyat szoktam alavenni azt a tangasat.
2015. márc. 21. 12:54
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Én nem veszek alá semmit.
2015. máj. 7. 12:05
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
nekem az unokatesóm tornázik és ők is van, hogy vesznek fel alá tangát.
2015. máj. 23. 13:28
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Most komolyan, miért feszülnek a mai fiatalok ennyire minden ilyen kérdésen? Rohadtul természetes hogy az ember lánya dressz alá nem vesz bugyit, ahogy fürdőruha alá sem. Ez egy ilyen műfaj.

Na meg a másik, az öltözőben szégyenlősködés mások előtt... Hogy vagytok ti nevelve, milyen prűd meg szorongásos értékrend szerint?

2015. máj. 31. 14:31
 25/25 anonim ***** válasza:
75%
Teljesen egyértelmű, hogy sem nem 11 éves, sem nem lány a kérdés kiírója. Ha az lenne, akkor nem emelné ki újra és újra a kérdést úgy, hogy rengeteg releváns választ kapott rá.
2015. jún. 8. 13:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!