A tornadressz alá jó a tanga?
Az a problémám,ha simán hordom a tornadresszt,akkor átlátszik nagyon elöl a puncimnál,ez zavar,ha bugyit veszek,abban meg az zavar,hogy kilóg,meg elcsúszik rajta a tornadressz.
Ha tangát vennék alá,akkor takarna elöl is,de nem lógna ki semmi oldalt a dresszből.,szerintetek hordható tangával a dressz?
Aki így hordja.az leírná,milyen úgy használni a dresszt,?!
Köszi előre is!
11/L
Oké!Megfogadom,vékonypántosat veszek a dressz alá.:)
Az pl mennyire mennyire látszhat át a dressz anyagaán?
Pink rövidejjú dresszem van.
A tanga színe számít?
Simán akkor sem szeretném felvenni a dresszt,a bugyi kilóg és hülyén áll a dressz alatt.
Csak a tanga lenne praktikus.
A tornadressz alá pl nálam fiatalabb lányok is hordják a tangát a suliban,alsóban.
Engem is zavart ha a dresszből kilógott a bugyi, de ilyen idősen tényleg nem kéne tangát hordanod. Én igaz 15 éves hordtam dresszt utoljára általánosba nálunk végig kötelező volt, és mivel engem is ilyen idős korban már zavart, szüleim szinte hallani sem akartak róla, így én úgy hordtam a dresszt hogy suli előtt itthon felvettem a ruhám alá fehérneműként ahogyan a fürdőruhát is felvettem amikor úszásunk volt, tesin simán levettem a ruháimat alatta volt a dresszem bugyi nem volt akkor alatta. Úgy tornáztam meg minden, tesi után öltözőben én félrevonultam wc-re odavittem magammal bugyit meg melltartót amikor már kellett ott levettem a dresszt fel a bugyit és ki öltözni tovább, mert hülyeség lett volna visszavennem a dresszt wc-zés után főleg hogy nálunk a tesi óra még tesióra volt ott nem volt megállás 40 percen keresztül csak mozgás volt, talán 1-2 olyan perc volt amikor álltunk pl tornasorba. Egyedül osztályzáskor volt amikor több percig álltunk vagy ültünk hogy a tanárt ne zavarjuk osztályzás közben, de ez is ritka volt.
Nem tudom hogy nektek hogy hogy még kötelező a dressz a 8 éves unokahúgomtól nem érik pedig sport tagozatosba jár ahol a házirendbe is elő van írva a dressz.
Egyedül egy másik rokonomról tudom hogy náluk egy Kiskunfélegyházi suliba kötelező a dressz, de ő így 13 évesen is úgy hordja hogy egy vékonyabb bugyit vesz alá ami nyúlékony amennyire tudja felhúzza hogy ne lógjon ki a dresszből. Neki meg olyan dressze van aminek nem olyan nagy a bugyi kivágása tehát ha nem nyújtózkodik kb olyan mintha egy short lenne rajta. És mondta hogy úgy teljesen elviselhető igaz hogy drágább is volt de a kínai pár száz forintos dresszének olyan nagy a bugyi kivágása hogy még a medence csontja is kilátszott belőle olyanból ami még nagy is volt rá, nem csak a mérete szerint. Neki az a tartalék dressze azt nagyon utálja, mondta hogy nyáron amikor udvaron tesiztek akkor félrevonult a wc-re levenni a bugyiját hogy a fiúk ne cukkolják.
Kipróbáltam végül a dressz alá a tangát és nekem tök kényelmes...nem dörzsöl.
Vékonypántosat vettem alá...igy csak az a pánt üt át egy picit a dresszen.Ez ilyen string tanga.
Szerintem sokkal jobb mint simán hordva.:))
Szerintem igy fogom hordani ezután.
na az jó :) sztem tökéletes így.
#12es voltam ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!