11 évesnek már tanga?
Figyelt kérdés
Nem ez a V bugyi ami szinte cérna, hanem csak ilyen kis sima tanga. :-)2014. szept. 30. 18:24
1/25 anonim válasza:
Szerintem ez nagyon gáz. Amellett, hogy kényelmetlen szerintem fölösleges. 11 éves lánynak? Ugyan minek? Menne az utca sarokra riszálnia magát, vagy minek? Jézus...
2/25 anonim válasza:
Én még 14-15 évesen is sima mintás bugyikat hordtam xD Minek egy gyereknek tanga? Egyébként is egészségtelen...
3/25 anonim válasza:
Én még 14 évesre adnék, pedig én fiú vagyok.
4/25 anonim válasza:
Hát ha 12 évesen akarsz dugni, akkor miért ne?
6/25 A kérdező kommentje:
Rossz napotok volt?
2014. szept. 30. 20:12
7/25 anonim válasza:
11 évesnek még felesleges. De gondolom téged meggyőzni ezzel nem lehet.. bár akkor nem tudom, hogy minek kellett kiírni ezt a kérdést.
8/25 anonim válasza:
Mitől lenne rossz napunk? :D Ha feltesznek egy kérdést, arra lehet igennel meg nemmel is válaszolni :D De ha úgyse hallgatsz ránk, akkor vedd meg, kíváncsi vagyok a szüleid mit szólnának hozzá
9/25 anonim válasza:
Rossz nap? :D Hát ez tréfa.
11 évesen 5. osztályos egy gyerek hozzávetőlegesen, nem? Jóvanakko.
10/25 anonim válasza:
Szerintem se, nagyon egészségtelen és felesleges is. Jó ha van egy két darab, ha olyan ruhát vesz fel az ember azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!