Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 11 évesnek már tanga?

11 évesnek már tanga?

Figyelt kérdés
Nem ez a V bugyi ami szinte cérna, hanem csak ilyen kis sima tanga. :-)

2014. szept. 30. 18:24
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
58%

Nyugodtan hordjad ha kényelmes és csinosan áll rajtad :) Én is abban a korban kezdtem hordani.

13/L

2014. okt. 17. 08:03
 22/25 anonim ***** válasza:
91%

Úristen! Nézem a hozzászolásokat, és aztak**va!!

Nem gondoltam, hogy ennyi idióta ember létezik! Egy 11 éves minek hordjon tangát?? Nekem 11 évesen sima, színes, mintás bugyijaim voltak.

2014. okt. 24. 17:03
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Sikerült megvenned a tangát?:)
2014. nov. 15. 13:36
 24/25 anonim ***** válasza:
79%
Nagyon gaz.. 14 evesen huztam fel eloszor. Kirohogtetned magad vele, raadasul r*ban*nak tartananak a tobbiek miatta :--)
2018. máj. 9. 18:19
 25/25 anonim ***** válasza:
Valaki elmondja hogy honnan a francba jön az hogy ha egy 14 éves vagy az alatti lány tangát visel az kurvás és riszálja magát ?, mert a francia pl csikés bugyi az nem lehet ugyan úgy kihívó és kurvás ?. Meg egészségtelen, mégis miért lenne egészségtelen ?,jó ha nem törli ki a fenekét ami igénytelen akkor tényleg az, de akkor az az összes bugyi viselete. Hogy melyik lány milyen bugyit hord az soha nem függöt a kortól hanem csak is attól hogy melyik lánynak melyik a kényelmes, pl kap az anyukájától egy 10 - 13 éves kislány tangát mert azt mondja a kislány hogy a suliban több lányon az van és ki akarja próbálni milyen viselni, vagy francia bugyit és aztán az jön le neki hogy a tanga vagy francia bigyi kényelmesebb akkor azt fogja hordani és nem azért mert riszálja magát meg kurálkodni akar, bár lehet hogy azok akik ez utóbbit írják feléjük ez megy.
2023. nov. 1. 09:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!