Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 11 évesnek már tanga?

11 évesnek már tanga?

Figyelt kérdés
Nem ez a V bugyi ami szinte cérna, hanem csak ilyen kis sima tanga. :-)

2014. szept. 30. 18:24
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem adjunk mostantól a csecsemőkre is tangát pelenka helyett! Csörgő helyett meg iPhone6-ost a kezükbe! A cumijukba töltsünk whiskyt, és 6 hónaposan legyen meg az első tetkójuk és pc-jük! Ma már akkora divat lett 11-12 évesen ezeket művelni, hogy nem is értem, miért várjuk meg, amíg a gyerek magától kezdi el?
2014. szept. 30. 22:10
 12/25 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem simán hordhadsz, senkinek semmi köze ahhoz, hogy Te milyen bugyit szeretnél hordani. Olyat hordj ami kényelmes és tetszik is, csak ne legyen mûszálas. Nem is értem miért párosítják az emberek a ribis viselkedést egy ruhadarabhoz. 9 éves korom óta hordok tangát és 1 emberrel feküdtem le, évek óta tart a kapcsolatunk, most 23 vagyok. Még csak bulizni se járok. Nem lettem ribi és semmi egészségügyi panaszom sincs annak ellenére, hogy több mint egy évtizede hordok tangát.
2014. okt. 1. 00:00
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az alsónemű típusa a ruhától függ nem a ribiségtől.

Egy vékony nadrágon nem szép az átütő telibugyi. Ahogy egy szűkebb ruhánál sem.

2014. okt. 1. 10:23
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Attól mert nincs semmi bajod, másnak még lehet
2014. okt. 2. 15:59
 15/25 anonim ***** válasza:
41%
Én 8-12 éves korom között tangát hordtam. 12 éves korom óta már nem veszek fel semmit sem. (Pedig rendszeresen hordok miniszoknyát meg pics*gatyát. ) Harisnyát azt szoktam felvenni...
2014. okt. 2. 18:55
 16/25 anonim válasza:
100%
Szerintem hülyeség. A tanga arra jó, hogy ha csak fehérneműben vagy (sztem érted milyen alkalmakra gondolok) akkor az "szép" legyen, de nem hinném, hogy 11 évesen sokat kéne
2014. okt. 2. 19:02
 17/25 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem is az a lényeg,hogy neked mi a a kényelmes.

Nem függ a ribis viselkedéstől a tanga,ez jó nagy hülyeség!

Ha csinosan áll neked a tanga akkor hordd nyugodtan,úgyis olyan a korod beli lány divat,hogy minden egygre feszesebb és rövidebb,így nyilván tangával fog jól mutatni és nem egy telibugyival ami illúzióromboló.

Mamár nem olyan nagy gáz pl..ha egy ilyn korú csajszi tangát vesz.

2014. okt. 2. 20:37
 18/25 anonim ***** válasza:
47%

Hordd nyugotan,semmi baj nincs vele!:)

Minden ruhád alá csinibb ha tangát veszel.

Élen a cicanaci,feszes rövidnaci,miniszoknya...

Sokkal jobban kiemeli a tanga a popsid formáját,mint a rendes bugyi.Nem korfüggő.

2014. okt. 9. 19:15
 19/25 anonim ***** válasza:
68%
Igen, egy 11 éves kislánynak kifejezetten feszes nacikat és miniszoknyát kell hordani, és kiemelni a feneke formáját. A nemi erőszak meg a szexuális zaklatás különösen vicces tud lenni, ha 11 éves az áldozat. Hát ha még kiderül, hogy ő kellette magát... :) Tőlem hordjon tangát, aki akar, csak jó lenne, ha nem kéne a híradóban naponta azt látni, hogy 13-14 éveseket erőszakoltak meg... ugyan azt mindig kihagyják, hogy mindegyik k**vának volt öltözve, de ettől még tisztában vagyunk vele, hogy ők csinálták a bajt maguknak... de hajrá, hordj tangát, hadd nézzék a nyolcadikosok a formás fenekedet...
2014. okt. 10. 13:30
 20/25 anonim ***** válasza:
45%

Hordd nyugodtan,ha megvan hozzá az alakod és csinosan áll!

Én 10 éves korom óta hordom,semmi bajom nincs tőle.:)

Sőt én tornadressz alá is hordom,mert kilóg belőle a normál bugyim.Sokkal praktikusabb és csinibb.

12/L

2014. okt. 15. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!