Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A tornadressz alá jó a tanga?

A tornadressz alá jó a tanga?

Figyelt kérdés

Az a problémám,ha simán hordom a tornadresszt,akkor átlátszik nagyon elöl a puncimnál,ez zavar,ha bugyit veszek,abban meg az zavar,hogy kilóg,meg elcsúszik rajta a tornadressz.

Ha tangát vennék alá,akkor takarna elöl is,de nem lógna ki semmi oldalt a dresszből.,szerintetek hordható tangával a dressz?

Aki így hordja.az leírná,milyen úgy használni a dresszt,?!

Köszi előre is!

11/L

2014. okt. 9. 19:40
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
17%
Inkább fölé vegyél nadrágot...
2014. okt. 9. 20:19
 2/25 anonim ***** válasza:
92%
11 évesen nem hiszem, hogy tangát kellene hordani, nem túl egészséges. Egyébként szerintem egy magasan szabott bugyi nem látszik ki belőle. De ha nem kötelező a dressz inkább vegyél fel mást.
2014. okt. 9. 23:38
 3/25 A kérdező kommentje:

Kötelező a dressz nálunk.

Ezért gondoltam a tangát,nem nagyon szoktunk rá venni semmit.

2014. okt. 9. 23:59
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

Melyik iskolába jársz ahol kötelező?

Csak azért kérdem mert a húgom is 11 éves, és az ő iskolájába csak a házirend szerint kötelező, viszont még az elsősöktől sem kérik. Pedig sport iskola.

Egyébként én anno amikor szertornáztam normál bugyit vettem alá mindig de azt amennyire lehetett feljebb húztam magamon hogy ne látszódjon ki a dresszből, meg persze ugye testhezállóbbat vettünk direkt erre a célra és a dresszünknek is olyan volt a bugyis része hogy ne látszódjon ki belőle, nem volt annyira nagy a vágása. Mert volt olyan gyakorló dresszem aminek a bugyis részén baromira nagy vágás volt így azt csak bugyi nélkül tudtam viselni mondjuk csak nagyon nagy melegbe volt rajtam leginkább edzőtáborban, amikor meg csak az volt tiszta akkor meg vettem rá egy kis nadrágot.

De szerintem nyugodtan vehetsz rá valami kis testhezálló shortot azért nem szólhatnak, meg jobb is az úgy én szerintem. Tangát még így tízenévesen nem kéne hordanod mert utána gondolom még egész nap az lesz rajtad, meg amúgy sem valami egészséges, mert én 18 éves létemre sem hordom.

2014. okt. 10. 12:25
 5/25 anonim ***** válasza:
91%
hát most csak azt tudom mondani, hogy próbáld meg..
2014. okt. 10. 17:46
 6/25 anonim ***** válasza:
83%

Szia.

Én símán szoktam hordani.Különben is azt úgy kell.Nekem csak egy kicsit látszik át.Néha szoktam tangát is venni alá , úgy is jó csak nem szeretem mert amikor csinálom a gyakorlatokat nagyon bevág.Inkább látszon ki mithogy bevágjon!

2014. okt. 11. 17:13
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

Én csak úgy "natúran", "semmi alatta" szeretem és szoktam hordani a tornadresszt.

Tehát a véleményem az, hogy nem érdemes alá semmit sem venni, de természetesen kipróbálhatod.

Egyébként összességében 11 évesen egyáltalán nem javaslom a tangát.

2014. okt. 12. 17:47
 8/25 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat!:)

Inkább olyanok írjanak,akik tangával hordják a tornadresszt,mert arra lennék kívéncsibb,hogy úgy melyen,pl tornázni benne,stb..

2014. okt. 18. 18:15
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kényelmetlen tornázni tangában,így én is simán hordom.Ha átlátszik,hát ez van!
2014. okt. 24. 13:05
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

10 éve balettozom. Kisebb koromban nem zavart, ha kilógott a bugyim, de amikor idősebb lettem nagyon idegesített. Mondjuk nekünk az órákon nem kötelező a dressz, viszont fellépéseken értelemszerűen igen. Egy ideje olyan dresszt kapunk, aminél lent, illetve a mellrésznél egy plusz anyag van bevarrva, hogy ne látszódjon át, szerintem ha megkéred anyukádat biztos meg tudja csinálni, nem túl bonyolult feladat, és akkor bugyi nélkül is hordhatod.

Csak párszor voltam tangában és dresszben egyszerre, én nem ajánlom, a tanga nem sportoláshoz való, kidörzsölheti a feneked stb. én utálom ilyenkor. Ha meg más megoldás nincs, vegyél fölé nadrágot. 16/l

2014. okt. 24. 14:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!