Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, nők nektek tetszik a...

Lányok, nők nektek tetszik a latexnadrág fiúkon?

Figyelt kérdés
Ha igen, milyen cipővel, pólóval, pulcsival állna jól vékony srácon? Nem tudom igazán mivel áll jól, annyira nem bajlódok hogy nézek ki.

2014. szept. 24. 19:09
1 2 3 4 5 6
 41/54 A kérdező kommentje:

[link]

Álljon ki a kedvenc ruhadarabja mellett(jelen esetben a leggings)

Főleg nadrágoknál figyelhető meg a változás: míg 10 évvel ezelőtt a trapéznadrágokért őrült meg mindenki, most a lábra tapadó skinny fazonok (legrosszabb esetben a leggings-ek) mennek. Legyen elég bátorsága ahhoz, hogy kitart a kedvenc fazonja mellett és farmert hord akkor is, ha mondjuk mindenki más chino nadrágban nyomul. Írja össze egy lapra, hogy mik azok a ruhadarabok, amikből nem enged (például kockás ing vagy szaggatott nadrág), és ezekből szerezzen be minőségi darabokat, majd pedig hozzájuk passzoló szetteket.

2015. jan. 31. 19:12
 42/54 anonim ***** válasza:
60%
Semmivel sem állna jól, mert egy aprócskát sem férifias. Természetesen ha nem a nőknek, hanem saját nemednek kívánsz tetszni, csak tessék. (bár ezt szerintem még ti magatok is visszataszítónak találnátok)
2015. febr. 2. 19:37
 43/54 A kérdező kommentje:

Kapucnyis pulcsival és sportcipővel miért nem áll jól? Azért mert a divatdiktátorok a tunika-magassarkús vagy csizmás együttest szajkózták mindig, akkor már birka mód csak is úgy lehet hordani?

És ha magam miatt hordom, nem akarok a fiúknak tetszeni az miért baj? A nők se azért öltöznek így úgy hogy a pasiknak tetszenek.

2015. febr. 3. 10:45
 44/54 A kérdező kommentje:
2015. febr. 3. 14:22
 45/54 anonim ***** válasza:
39%
A homokos Zolimantől ennyi twlik :D peace..... Meg se nyitottam még a kérdést de tudtam hogy ki a kérdező...
2015. febr. 15. 21:07
 46/54 A kérdező kommentje:
Kérdésre nem válaszolsz, nem akarsz, akkor minek trollkodsz? Gondolom a magasságom és a bankszámla számom is vágod idióta.
2015. febr. 15. 21:40
 47/54 anonim ***** válasza:
20%

"Pont azert linkeltem 37-es mert a csaj fiu ruhakat hord, tehat homoszexualis!

Rajuk is igaz amit a fiukra irtal!!!"

Jut eszembe, megkérdeztem, hogy a fiús ruhákba öltözött lányokat is megvernék-e. Válasz: Nyilván nem, mivel egy lány nem veszi célba a segglyukukat, mint az olyan abberráltak, akik farokmutogató latexban mászkálnak. :D

2015. febr. 15. 23:08
 48/54 A kérdező kommentje:
Hát én egyáltalán nem vagyok transzvesztita, se meleg, se jolo. A lányok, nők se qvák többnyire aki hord.
2015. febr. 16. 10:55
 49/54 anonim ***** válasza:

Sajnos már annyi mindent leírtál magadról hogy lassan ezeket is tudjuk rólad... tudjuk hogy imádod a bzis cuccokat, 30as korú vagy és sikertelen vagy a női nemnél. Ezeket már mind leírtad. Bőven több mint amire az itteniek kíváncsiak.

Ja és azt is ha nem kapsz választ a kérdésedre újra és újra kiírod és aki nem ért veled egyet azt támadod.

Agyilag ezáltal megragadták a dacoló tinik koránál.

És a fentiek alapján meg is van miért vagy lúzer és miért nem áll veled szóba normális nő.

A másik debil aki folyton linkelgeti be az itteni kérdéseket hogy a csajok kérdeznek hogy fiús a stílusuk, azt nem veszi figyelembe hogy azok a kérdezők kivétel nélkül 20 alatti még kislányok, akik még nem fejlődtek ki a nőiességükben, nem pedig 30as érett nők teszik fel a macinacis, bőgatyás, tornacipős kérdéseket.

Plusz az egyenruhákat támadja, ami adott viselet, nem hobbiból viseli se egy rendőrnő se egy smasszer stb stb.... de bizonyos agyi szint alatt ezeket a dolgokat úgyse értik meg egyeset, pedig nem nagy ördöngősség.

2015. febr. 16. 16:53
 50/54 A kérdező kommentje:

Nem tud meghatni a véleményed, az, hogy milyen agyi szinten állok gőzöd sincs. Nem az öltözékem miatt nem jövök be a lányoknak, őket szerettem mindig is akár mennyire fura. Voltam nővel és vagyok is nyitott kapcsolatba. Te meg nem tudod elfogadni a divat trendeket, nem hiába linkelltem be fentebb, ezek a passzos nadrágok, akár leggings vagy a férfi megggingsek a divatok;"Álljon ki a kedvenc ruhadarabja mellett(jelen esetben a leggings-meggings)

Főleg nadrágoknál figyelhető meg a változás: míg 10 évvel ezelőtt a trapéznadrágokért őrült meg mindenki, most a lábra tapadó skinny fazonok (legrosszabb esetben a leggings-ek) mennek. Legyen elég bátorsága ahhoz, hogy kitart a kedvenc fazonja mellett és farmert hord akkor is, ha mondjuk mindenki más chino nadrágban nyomul.

2015. febr. 16. 18:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!