Lányok, nők nektek tetszik a latexnadrág fiúkon?
Gratula!
Nagyon allat a link!
Ez kell a buta nepnek egy kis hirozon, mert tenyleg csak azt hiszik egyesek, hogy csak a noknek szabad mindent az oltozkodesben, mi meg maradjunk a zsakvaszon anyagu kenyelmetlen "ferfiasnak"mondott szurke unalmas ,egyhangu szharoknal..
ha neked tetszik, hát tessék.
csak akkor majd ne csodálkozz ha furán néznek rád, mert sajnos elég visszataszító. :(
Nekem nem tetszenek ezek, de már nőkön sem, de férfiakon még rosszabb.
Egyébként felőlem azt veszel fel, amit akarsz, csak ne csodálkozz, hogy ha néhány "kicsit kopaszabb", nem igazán a liberalizmusáról híres fickó majd jól megver..
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..
Ot is megvernek igaz? 35-os!
"Ot is megvernek igaz? 35-os!"
Én azt nem tudom, de majd megkérdezem őket! :)) Viszont ezek szerint lehet, hogy nem jött át, amit mondani akartam. Arra céloztam, hogy ilyen ruhákat sokszor a transzvesztiták és a homoszexuálisok viselnek, melyeket a kopaszabb, kigyúrtak (értsd: skinheadek) nem igazán kedvelnek.
Pont azert linkeltem 37-es mert a csaj fiu ruhakat hord, tehat homoszexualis!
Rajuk is igaz amit a fiukra irtal!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!