Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, nők nektek tetszik a...

Lányok, nők nektek tetszik a latexnadrág fiúkon?

Figyelt kérdés
Ha igen, milyen cipővel, pólóval, pulcsival állna jól vékony srácon? Nem tudom igazán mivel áll jól, annyira nem bajlódok hogy nézek ki.

2014. szept. 24. 19:09
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
14%

Gratula!

Nagyon allat a link!

Ez kell a buta nepnek egy kis hirozon, mert tenyleg csak azt hiszik egyesek, hogy csak a noknek szabad mindent az oltozkodesben, mi meg maradjunk a zsakvaszon anyagu kenyelmetlen "ferfiasnak"mondott szurke unalmas ,egyhangu szharoknal..

2014. szept. 26. 15:01
 32/54 A kérdező kommentje:
Köszi :)Bónusz cikk: [link]
2014. szept. 26. 16:59
 33/54 anonim ***** válasza:
70%

ha neked tetszik, hát tessék.

csak akkor majd ne csodálkozz ha furán néznek rád, mert sajnos elég visszataszító. :(

2014. szept. 27. 21:46
 34/54 A kérdező kommentje:
Mint írtam nem zavar ha furcsállja valaki és írtam is, hogy ez a ritkább, egyáltalán nem izgatja a legtöbb embert. Sajnálom, ha egyeseknek vissza taszító, nekem tetszenek a fényes dolgok, melegítő fölsőm, pulcsim is van ami fényesebb fazonú, cipőm 1 van, de szeretnék venni fényesebb félét. Szóval fényes latexnadrág, vagy fényes harisnya rövidnadrággal, felső és cipő. Nekem ilyen a stílusom. Lehet, hogy hétköznap szolidabban kellene öltözködni, de ha így sztek akkor sajnálom.
2014. szept. 27. 22:15
 35/54 anonim ***** válasza:
71%

Nekem nem tetszenek ezek, de már nőkön sem, de férfiakon még rosszabb.

Egyébként felőlem azt veszel fel, amit akarsz, csak ne csodálkozz, hogy ha néhány "kicsit kopaszabb", nem igazán a liberalizmusáról híres fickó majd jól megver..

2014. szept. 28. 14:19
 36/54 anonim ***** válasza:
2014. szept. 28. 15:40
 37/54 anonim ***** válasza:

"Ot is megvernek igaz? 35-os!"

Én azt nem tudom, de majd megkérdezem őket! :)) Viszont ezek szerint lehet, hogy nem jött át, amit mondani akartam. Arra céloztam, hogy ilyen ruhákat sokszor a transzvesztiták és a homoszexuálisok viselnek, melyeket a kopaszabb, kigyúrtak (értsd: skinheadek) nem igazán kedvelnek.

2014. szept. 28. 16:45
 38/54 A kérdező kommentje:
35-ös hát az még durva lenne, ha az öltözék miatt megvernének, akkor ezeket a kopasz gondolom ilyen katonai, biztonsági szerkóba flangálókat is meg lehetne verni közveszély fenyegetettség vagy csoportos garázdaság, galeri tevékenység feltételezésére hivatkozva.
2014. szept. 28. 16:48
 39/54 anonim ***** válasza:
24%

Pont azert linkeltem 37-es mert a csaj fiu ruhakat hord, tehat homoszexualis!

Rajuk is igaz amit a fiukra irtal!!!

2014. szept. 29. 08:58
 40/54 A kérdező kommentje:
Összefoglalva nem tetszik a nőknek, legalább is aki itt írt, az utcán járva viccesnek találják egyesek, mások bzisnak, megint mások talán undorítónak. Én pedig vagánynak és jónak, így továbbra is fogom hordani, veszek ha kapok színesbe is.
2014. dec. 25. 19:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!