Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk lányok tetszik nektek ez...

Fiúk lányok tetszik nektek ez a cipő? Szerintetek ez uniszex, férfi vagy női? Hány éveseknek ajánlod?

Figyelt kérdés

www.kepfeltoltes.hu/view/140922/495215159image_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Nekem személy szerint nem tetszik, és szerintem uniszex. El tudnám képzelni mondjuk egy 20 éves művész beállítottságú pasin.

Nektek mi a véleményetek? :))

2014. szept. 22. 20:27
 1/7 anonim ***** válasza:

szerintem ez inkább férfi cipőnek tűnik a mérete alapján, de vannak ilyen stílusból női és férfi cipők is.

nekem ez a cipő nem tetszik, nagyon otromba. én is ilyen művészlelkeken tudom elképzelni

2014. szept. 22. 20:30
 2/7 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

Remélem megnyitja:)

2014. szept. 22. 20:30
 3/7 anonim ***** válasza:

Nők hordanak ilyeneket, de nekem személy szerint nem tetszenek. Ez a darab pedig eléggé megviseltnek és gyűröttnek tűnik.

Kinek ajánlom? Aki tudja viselni. Eddig egy lányon látva mondtam azt, hogy na ezt így kell. Divatosan, csinosan volt felöltözve és hozzá ilyen fazonú, de bézs cipőt viselt.

19/l

2014. szept. 22. 21:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Én max otthon hordanám.
2014. szept. 22. 21:04
 5/7 anonim ***** válasza:
én eddig csak fiúkon láttam ilyet
2014. szept. 22. 21:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább pasis, de elég ronda darab szerintem, bocsi.
2014. szept. 23. 00:13
 7/7 anonim ***** válasza:
Kinek ajánlom?akinek megy a stílusához,ezt pont egy férfin tudnám elképzelni,de egy bézs színűt inkább nőn. Fekete viszont teljesen uniszex.
2014. szept. 23. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!