Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nagyon tetszik ez a férfi...

Nagyon tetszik ez a férfi szemüvegkeret, de nő vagyok. Vállalható lenne?

Figyelt kérdés

[link]

Erről lenne szó. Ilyen típusú keretek tetszenek, de hol férfi termékként látom, hol unisex, hol női... Vállalható nőnek valami hasonló?

2012. jún. 21. 15:24
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen jó ez férfiaknak és nőknek is! :)
2012. jún. 21. 15:25
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

sztem igen

am ez nekem is tetszik! :D

F/19

2012. jún. 21. 15:32
 3/9 A kérdező kommentje:

Van egy hasonló szemüvegkeretem, az fekete, és a keret mélysége pár mm-rel keskenyebb, jól áll, de nagyon strapás már szegény, és szeretnék egy újat, nem mindig szeretek lencsét használni.

Ez így nagyon kedvező lenne, szállítással 6000 Ft.

Nem is gondolkodom tovább... :)

Köszönöm!

2012. jún. 21. 15:34
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Uniszex, szeritnem hordhatod nyugodtan
2012. jún. 21. 16:09
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is bemegyek mindig az üzletbe, elkezdem nézegetni a kereteket aztán kiválasztok nagy boldogan 3-at is, mire közli az eladó, hogy ezek férfi keretek. Ekkor leolvad az arcomról a mosoly és kinyögök egy estlen "és?"-t aztán megrántom a vállam és nézelődök tovább.

Én mindig férfi kereteket nézek ki. Valahogy jobban csinálják meg mint a nőit.

2012. jún. 21. 16:42
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem simán jó nőnek is!
2012. jún. 21. 16:52
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is. Ez bárkinek jó. Ahogy ítad meg is tetszett:) (igaz én férfi vagyok)
2012. jún. 27. 16:08
 8/9 anonim ***** válasza:
Én meg fordítva vagyok. Bemegyek és elkezdem nézni a nekem tetsző keretek, és a végén kiderül mind női (én férfi vagyok). Valahogy sokkal kényelmesebbek. A reakció részemről is hasonló... Egyszer lezajlott a következő párbeszéd az eladó és köztem: "De ez női keret!" "És akkor nem tudja bele tenni a lencsémet?" "De igen", "Akkor?" Az volt a kedvenc szemüvegem utána.
2012. júl. 3. 14:19
 9/9 anonim ***** válasza:
Milyen lett? MEgrendelted? Van fotó?
2012. júl. 30. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!