Lányok, nők nektek tetszik a latexnadrág fiúkon?
Mint írtam futónadrágot is hordok, ami nem bőridegen, ha nem hiszed nézd meg boltba leírom mit írnak:
- légáteresztő
- nedvesség szabályzó
- gyorsan száradó
- könnyű és kényelmes
És persze lycra tartalmú, amitől rugalmas és jól simuló lesz, mint a harisnya.
11-es, ha akarsz, hordhatsz magassarkut, miniszoknyat, latexnacit, engem nem zavar, de majd meglatod, mennyire kenyelmes, :D
Kerdezo: ne haragudj, de szerintem nagyon orto lehet, meg lanyokon sem tetszik tulzottan, habar lattam vele egy-ket jo outfitet, de a legtobb ember nem tudja viselni.
26-os! Ki mondta, hogy magassarkut, stb.szeretnek hordani?
Egy szoval sem emlitettem.
Akkor itt van a kutya elsáva. Te spandex / lycra nadrágról beszélsz, nem latexről.
A latex az olyan (ugyanaz), mint a bicikli belsőgumi :)
Hát igen, de tudhatnád, hogy mit hordanak főleg a nők, azt hívják latexnek, fényes leggings, olyanba járok most felváltva, meg futó nadrágba.
Ha már így kiveséztük a témát amiből az jött le, hogy a többségnek nem jön be férfin ez a divatos nadrág, talán mert nem is tudják mi a trend, ezért ideje megismerni és tovább adni, hogy képbe legyenek mi a trend, hátha többen szeretnék hordani, de azt hiszik csak a nők kiváltsága. Pedig nem, ezt főleg az 1. h.sz.-nak szánom, aki látszik totál nem ismeri a trendet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!