Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, nők nektek tetszik a...

Lányok, nők nektek tetszik a latexnadrág fiúkon?

Figyelt kérdés
Ha igen, milyen cipővel, pólóval, pulcsival állna jól vékony srácon? Nem tudom igazán mivel áll jól, annyira nem bajlódok hogy nézek ki.

2014. szept. 24. 19:09
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
0%
20-as! Hany eve is sportolsz?
2014. szept. 25. 15:04
 22/54 A kérdező kommentje:
Szerintem kevered a spandexel, az olyan nagyon tapadós ez egyáltalán nem tapadós, márcsak azért sem, mert nylonharisnyát hordok alatta, de még így sem kényelmetlen persze kánikulába nem, de te fogtál már latex nadrágot? Nagyon vékony és kicsit gyűrődik is, szóval nem passzos teljesen.
2014. szept. 25. 15:06
 23/54 A kérdező kommentje:
Hát igen férfi harisnyát rendelni lehet, nem lehet meg se nézni milyen és ja nem lehet kapni boltba, akkor ne csodálkozzon senki, ha nőit hordunk :D
2014. szept. 25. 15:10
 24/54 A kérdező kommentje:

Mint írtam futónadrágot is hordok, ami nem bőridegen, ha nem hiszed nézd meg boltba leírom mit írnak:

- légáteresztő

- nedvesség szabályzó

- gyorsan száradó

- könnyű és kényelmes

És persze lycra tartalmú, amitől rugalmas és jól simuló lesz, mint a harisnya.

2014. szept. 25. 15:23
 25/54 anonim ***** válasza:
:D :D :D
2014. szept. 25. 18:40
 26/54 anonim ***** válasza:

11-es, ha akarsz, hordhatsz magassarkut, miniszoknyat, latexnacit, engem nem zavar, de majd meglatod, mennyire kenyelmes, :D

Kerdezo: ne haragudj, de szerintem nagyon orto lehet, meg lanyokon sem tetszik tulzottan, habar lattam vele egy-ket jo outfitet, de a legtobb ember nem tudja viselni.

2014. szept. 25. 19:45
 27/54 A kérdező kommentje:
26-os rendben neked nem tetszik, mint mondtam magam kényelme és tetszése szerint hordom és elismerem, hogy több embernek ez extrém és nem tetszik, de ha nekem bejön, akkor az a lényeg. Egyébként egy másik téma, de kicsit idevág, http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__.. több hsz.írja, hogy nem érdekli ki hogy jár, mit vesz föl, mindenki úgy jár, ahogy akar. Szóval ez a 2 véglet van, aki nap mint nap ezzel foglalkozik ki miben van, hogy áll rajta, és elmeséli a barátainak, marhára komolyan veszi, a másik véglet, akik meg abszolút nem érdekli ki miben van és hogy néz ki a ruhájában, mondjuk én is ilyen vagyok.
2014. szept. 25. 20:51
 28/54 anonim ***** válasza:
0%

26-os! Ki mondta, hogy magassarkut, stb.szeretnek hordani?

Egy szoval sem emlitettem.

2014. szept. 26. 09:39
 29/54 anonim ***** válasza:

Akkor itt van a kutya elsáva. Te spandex / lycra nadrágról beszélsz, nem latexről.

A latex az olyan (ugyanaz), mint a bicikli belsőgumi :)

2014. szept. 26. 09:43
 30/54 A kérdező kommentje:

Hát igen, de tudhatnád, hogy mit hordanak főleg a nők, azt hívják latexnek, fényes leggings, olyanba járok most felváltva, meg futó nadrágba.

Ha már így kiveséztük a témát amiből az jött le, hogy a többségnek nem jön be férfin ez a divatos nadrág, talán mert nem is tudják mi a trend, ezért ideje megismerni és tovább adni, hogy képbe legyenek mi a trend, hátha többen szeretnék hordani, de azt hiszik csak a nők kiváltsága. Pedig nem, ezt főleg az 1. h.sz.-nak szánom, aki látszik totál nem ismeri a trendet.

[link]

[link]

[link]

2014. szept. 26. 12:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!