Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, nők nektek tetszik a...

Lányok, nők nektek tetszik a latexnadrág fiúkon?

Figyelt kérdés
Ha igen, milyen cipővel, pólóval, pulcsival állna jól vékony srácon? Nem tudom igazán mivel áll jól, annyira nem bajlódok hogy nézek ki.

2014. szept. 24. 19:09
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
22%

Kicsit egyoldalu a dolog ,tehat mi fiuk semmit nem vehetunk fel amiben kenyelmet,praktikat latunk ez a privilegium csak titeket noket illet meg?

De persze ti nyugodtan felvehetitek a mi ruhainkat is? Nezzunk 1-2 peldat:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..

Na meseljetek kislanyok,hogy is van ez?

2014. szept. 25. 10:25
 12/54 anonim ***** válasza:
91%
Kedves 11-es: ízlés kérdése :) Mellesleg a latex minden, csak nem kényelmes. A macinaci, na az kényelmes, abban lehet szabadon mozogni. Úgyhogy hagyjuk már ezt a primitív dumát, hogy a nők azt vesznek fel, amit akarnak, bezzeg a férfiak... Felőlem húzzál bőrszoknyát, te kretén, nem kell az engedélyünket kérned. Más kérdés, hogy bizonyos ruhadarabokban nem tekintünk férfinak.
2014. szept. 25. 10:56
 13/54 anonim ***** válasza:
96%
Senki nem mondta, hogy nem veheti fel..ő csak a véleményünket kérdezte, az én véleményem pedig az, hogy nekem abszolút nem jön be egy pasi latexnadrágban. De hordja nyugodtan felőlem.
2014. szept. 25. 11:10
 14/54 anonim ***** válasza:
4%

Ti meg nekunk a mi ruhainkba!

Gondoltam,hogy a linkjeim celba talalnak!

Foleg a kis allulkepzett 12-nel...

2014. szept. 25. 11:20
 15/54 A kérdező kommentje:

Sosem volt szándékom magassarkút és egyéb dolgokat felvenni, szoknyát. Ha az emberek nem értik, hogy egy ruhadarab lehet praktikus és kényelmes, akkor sajnálom. Én számomra kényelmes a latexnadrág és még tetszik is, szerintem vannak akiknek tetszik, csak a kérdés még mindig az, milyen cipő, felsővel áll jobban?

Egyébként, hogy mennyire kár ezen kiakadni, jó példa a mai bevásárlásom! Aldiba jártam megláttam egy férfi futónadrágot, nem kínai vacak, hanem német lycra anyag és nagyon hasonló a latexhez! Csak van benne kis fényvisszaverő csík és a bokánál cipzár, de felvéve tökre olyan, mint a tegnap vett női latex. Szóval szerintem nyugodtan lehet unisex ez a naci, ha sztárok és tv-ben szereplők felvesznek fényes minden féle színbe, akkor természetes ha hordom. Arról nem tehetek, ha az emberek tájékozatlanok és ilyenből problémát csinálnak. Tehát mivel állna jól?

2014. szept. 25. 11:47
 16/54 A kérdező kommentje:
Egyik nap nőibe, másik nap férfibe járok :D
2014. szept. 25. 11:58
 17/54 anonim ***** válasza:
9%

Ugy ahogy mondod, tajekozatlan maradi, bunko nemelyik es ebbol fakadandoan meg okoskodnak is! Ez a jo parositas...

A kerdesedre a normalis kulturalt valasz a tobbihez kepest, pedig a kovetkezo: sportcipo polo de olyan aminek az alja nem all el a csipodtol mert az hulyen nez ki ha harangozik,ill.ha hidegebb van a sportboltokban lehet kapni esoallo dzsekit aminek szinten nem harangozik az alja !

En igy szoktam biciklizni es en is latexszeru gatyaba nyomom mert "amacinaci"szarat bekapna a lanc meg az nem nyulik ott ahol kell !!!

Ugy hogy marad a kenyelmi szempontok kiszolgalasara a bringas-futogatya !

Mar bocs kedves 12-eske...

2014. szept. 25. 12:25
 18/54 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet, így járok majd, bár esőbe nem akarok, egyébként erre a futónadrágra női/férfi van írva most néztem a papírját, csak akkor azt nem értem, férfi fazonú normál latex nadrágot miért nem forgalmaznak vagy írnák rá arra is hogy női/férfi. Mert a dísz nélkülit nyugodtan hordhatja aki akarja, de vannak ezek a díszes, mintásak, amik nőknek való.
2014. szept. 25. 12:50
 19/54 anonim ***** válasza:
9%
Ott meg nem tart ez a ptimitiv orszag, de szerinted a ferfihatisnyat miert csak rendelni lehet, es miert nem teszik ki siman a fehernemu osztalyon?
2014. szept. 25. 14:23
 20/54 anonim ***** válasza:
96%

"...aki sokat bicajozik naponta mint én..."

Hát bicajozáshoz semmi esetre sem ajánlom. Eleve, szilikonolaj kell a felvételhez, ami a bőr pórusait elzárja. Másrészt, azért mégiscsak gumikaucsuk, ami eleve elzárja a levegőtől a bőröd. Ebben sportolni maga az öngyilkosság, a kényelmes nadrág pár perc után kényelmetlen lesz, és a bőrödet is kidörzsöli.

2014. szept. 25. 14:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!