Van aki nem saját maga miatt hord tangát?
Figyelt kérdés
Úgy értem például divat miatt vagy inkább az ellenkező nem miatt. stb.
A legtöbben azt hordanak, ha az idősebb korosztályt nem nézzük és ilyet még nem igen hallottam. Mindenki azt mondja, hogy szereti, kényelmes stb. szóval azért mert amúgy is azt hordana függetlenül a férfiaktól vagy a többiektől. Szóval ez igaz vagy van olyan aki nem saját jó kedve miatt használja. Mondjuk én nőiesnek tartom.
2014. aug. 27. 01:49
1/8 anonim válasza:
Én nem hiszem hogy a többség azt hordana, ha az itteni válaszokat megnézed, abból is az jön le hogy max 20 éves korig divat, annál idősebbek inkább franciabugyit hordanak. Személy szerint szinte sose hordok tangát, nem szeretem, kényelmetlen, és 20 éves kor felett a többségnek nem is áll jól (magamat is beleértve). Nyáron kizárólag pamutot hordok, télen felveszek műszálast is ha nem kellemetlen érzetű.
2/8 anonim válasza:
Én meg pont úgy vettem észre hogy fiataloknál nem divat, viszont 40+ felett igen. 4 koliban laktam az elmúlt években, és szinte senki nem viselt tangát, mert "bénán néz ki", kényelmetlen, meg előnytelen hacsak nincs kicsi és formás/izmos feneke valakinek. Márpedig az ilyen igen ritka. Viszont anyám tangát hord, meg az ismerősei is akik 50-es korosztály. Nem tudom ők miért hordják ezt, az fix hogy nekik pont nem áll jól, a narancsbőrös fenekükön.
3/8 anonim válasza:
Én is csak azért hordok,hogy ne látsszon a bugyi vonala,ha olyan ruhát húzok.Amúgy kerülöm.Nem hiszem el amúgy,hogy annyira kényelmes,hogy egy anyag egész nap a seggedbe van... :D
4/8 anonim válasza:
Én fiúként azért kezdtem el tangát hordani, mert egyrészt divat, másrészt barátnőm nagyon szerette volna, neki nagyon bejön. :) Kipróbáltam, és pár alkalom után annyira megtetszett, hogy azóta csak tangát hordok barátnőm nagy örömére. :) Úgyhogy ma már több ok miatt is azt hordom, kényelmes, divatos, vagány, fiatalos, és barátnőmnek nagyon bejön. :)
5/8 anonim válasza:
Ja és persze a feszülős csőgatyák alatt sem látszik, mint a többi fajta. :)
6/8 anonim válasza:
Mondhatni én divatból mindig tangát hordtam, aztán volt egy pasim aki meglepett egy francia bugyival, és kérte is hogy ilyeneket is hordjak, kaptam is tőle jó pár selyem csipkéset is, és rájöttem ezek még szexisebbek rajtam, na és kényelmesek is. Tehát nálam pont fordítva volt, tangát cseréltem le, azóta csak ha a ruha vagy szoknya megkívánja húzok fel tangát
7/8 A kérdező kommentje:
És mi a helyzet azzal aki egyedülálló, nincs rajta olyan nadrág vagy szoknya ami átlátszódna, sőt olyan helyzeten sincs, hogy intimebb kapcsolatba kerüljön egy férfival és mégis tanga van rajta?
2014. szept. 8. 22:14
8/8 anonim válasza:
Bringázom, futok, régebben lovagoltam. Pár perc mozgás után a rendes bugyi is betangásodik, szóval praktikusabb egy olyan ami már eleve tanga.
Szerintem egy franciabugyi vonzóbb, tangához telt, kerek popó kell, különben olyan se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!