A nagyfenekű nők miért hordanak mindenáron tangát, amiben szét van folyva a seggük?
Figyelt kérdés
2014. aug. 21. 18:04
1/8 anonim válasza:
Na itt van egy jo tema amirol lehet csamcsogni, mert ugyanis mindig a fiuk oltozkodesevel van itt mindenki elfoglalva, holott a noknel is van nemi kivetni valo...
2/8 anonim válasza:
Nagyfenekű nő vagyok, és nem hordok tangát.
3/8 anonim válasza:
Én úgy tudom, akinek van feneke, az hordjon tangat, akinek kissebb feneke van, az hordjon francia bugyit, hogy többnek tűnjön. Ehhez képest nekem nagy a fenekem, mégis franciat hordok.
4/8 anonim válasza:
A tanga kb senkin nem áll jól, meg vagy 10 éve nem is divat.
5/8 anonim válasza:
Ezt nem értem... Talán nadrág vagy szoknya nélkül közlekednek? Honnan tudod, hogy mit hordanak? -.- Idióta.
6/8 anonim válasza:
Ha meg nem azt hordanának, azzal lennél elfoglalva, hogy miért kell azt lesned, hogy látod a bugyi vonalát a ruhájukon keresztül, meg miért csinál nekik négy segget?
Akinek nagy a hátsója, annak akármilyen bugyiban nagy lesz, hidd el. :D
7/8 anonim válasza:
mindenki olyan alsóneműt hord ami KÉNYELMES neki. pont. ez az, amihez legfeljebb az illető párjának van köze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!