Igaz, hogy a nagyfenekű embereknek nem áll jól a csőnadrág?
Figyelt kérdés
Tetszik a csőnadrág, és arra gondoltam, hogy varrok egyet de szerintem nem állna jól. Lány vagyok, 176 cm magas, és 107 cm a csípőbőségem. (hosszában csíkos anyagból varrnám)2008. júl. 21. 18:33
1/3 anonim válasza:
ha nem csinálod nagyon szorosra, szerintem ízléses, bár nagyobbítja a feneked. egyenesszárú szerintem jobb lenne, de ahogy gondolod:)
2/3 anonim válasza:
A csőnadrágban tényleg nagyobbnak tűnik a fenék. Plusz ha még csípőnaci is, akkor szélesít is. Szerintem gondold meg jól, lehet inkább egyenessárút varrj.
3/3 anonim válasza:
a csőnadrág azért lenne rosz mert rádfeszül szóval ahelyett hogy takarna kiad minden plusz kilót és ez nem előnyös.
Viszont egy egyenesszárú nadrág előnyösebb és jobban is állna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!