Gáz ha nem hordok tangát?
Figyelt kérdés
Franciát is csak párat,
Nagyon nem tetszik a sima bugyi?
14/l
2014. aug. 24. 18:20
3/12 anonim válasza:
Mér lenne gáz? Nem értem!!
Senki nem látja, meg nem azt fürkészik! Ha te azt gondolod hogy gáz akkor.... inkább nem mondok semmit!
4/12 anonim válasza:
Nem gáz, sőt ez az egészséges. Akár meddőséghez vezető jó kis fertőzéseket lehet kapni tangától
5/12 anonim válasza:
3. vok! Talán lesz valami ami miatt ezt gondolod? Mondjuk elég fiatal vagy még az ilyenekhez! De teszem azt szex vagy valami?
6/12 A kérdező kommentje:
3 as,nem pont az,csak hogy nem baj ha olyat hordok,mert a tangat tartjak szexinek meg ilyenek..
2014. aug. 24. 18:51
7/12 anonim válasza:
nem a tanga az egyetlen szexi fehérnemű. én kifejezetten nem szeretem. szerintem egy csinos francia sokkal jobb választás
9/12 anonim válasza:
ugysem egeszseges! :) NEM gaz :))))
10/12 anonim válasza:
Dehogy!
Én például a sima bugyis kerek popótól "gyengülök el". A tanga amúgy is csak egészségügyi kockázatok melegágya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!